Åtta dagar, åtta outfits (man måste inte klä sig trist som tjockis!)

Äntligen, hörni, kan jag göra det jag lovade för hundra år sen, nämligen visa mina olika ”outfits” under veckan. Några saker först bara: 1. jag har typ alltid samma skor på vintern, mina svarta kängor. Därav inga skobilder. 2. Jag har haft antingen skinnväskan ovan hela veckan, eller en blommig retroväska. Därför har jag bara väska på en bild här. 3. Jag har typ inga märkeskläder, det mesta är från indiska helt enkelt. Så länge det är fint så är jag nöjd! På bilden ovan (förra lördagen) har jag min favorit-tunika, en mönstrad sak i glada färger. Med svart tunn kofta över och starkt turkosa naglar.

I söndags hade jag en fin grönmönstrad tunika, tyvärr hann vi inte fota i dagsljus. Över den hade jag en svart enkel kofta och så svarta tjocka tajts och min senapsgula sjal. Tunikan är i ett mjukt och skönt material, men ändå fin, såsom många av mina kläder.

I måndags tränade jag två gånger och därför var min outfit helt enkelt träningskläder dagen lång! På förmiddagen jobbade jag hemma men tog på mig träningskläderna direkt efter hårtvätten, och sedan hade jag styrketräning och på kvällen pilates ball (som jag skrev om tidigare i veckan).

I tisdags var jag lärare på Forsbergs, eller ett projekt påbörjades då och det pågår tills på fredag. För att känna mig bekväm när jag skulle föreläsa i flera timmar så hade jag faktiskt helt svarta kläder den dagen, även om jag har det alltmer sällan. En tunika i lite tjockt halvblankt material, tjocka svarta tajts och en kort kofta i varmt och skönt material. Patti-halsbandet.

I onsdags hade jag en lång svart kofta i väldigt tunt material, den är liksom genomskinlig längst ner. Väldigt fint tycker jag, och den går kanske typ under knäna. Under den hade jag en ärmlös tunika mönstrad i mörkturkost och svart. Patti-halsbandet fick hänga med även den dagen.

I torsdags hade jag en ärmlös svart tunika med veckat längst ner, i typ bomull. En fin färgstark kofta över.

Igår hade jag en långärmad tunika i lite gröna mönster, det syns ju inte så bra på bilden ovan. Och så min varma senapsgula balla kofta över.

Idag ska vi iväg på kalas hos Jens mamma som fyllde år i veckan. Jag har en tjock varm kofta (det är så kallt!) och en ball tunika i glansigt material starka gröna, blåa, gula nyanser (från Monki).

Mesta tiden den här veckan har jag haft de gula örhängena ovan – som jag bara ÄLSKAR! – och Patti-halsbandet.

Jag vill visa bilderna för att vi är så ovana att se andra kroppar än den smala i de här sammanhangen och för att visa att man inte måste klä sig i svart och tråkigt bara för att man är tjock. Vill man det så är det en annan sak, men jag mår bättre i färg (åtminstone för det mesta)!

Annonser
Det här inlägget postades i Foton på vägen, Min hälsoresa, skönhetsideal. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Åtta dagar, åtta outfits (man måste inte klä sig trist som tjockis!)

 1. T skriver:

  SNYGG STIL! Superinspirerande!

 2. Erika skriver:

  Fina bilder!

 3. Helena skriver:

  Kul med outfitbilder! Håller med dig helt angående färg, jag håller själv på att byta ut min ganska mörka garderob mot mer färg och glada mönster efterhand som jag köper nytt. Livet blir lite härligare med färg! 🙂

 4. Agneta skriver:

  Näst sista bilden är min favorit. Så snyggt.

 5. Annika skriver:

  Mina favoriter av dina outfits är den mörkturkosa samt Monkitunikan. Båda med längre svart kofta över.
  Kul att du delar med dig av dina bilder. Färg är kul!

 6. moa skriver:

  Intressant faktiskt. Jag är ungefär i din storlek, och jag bor typ i svart. Dels för att jag gillar det men också för att det känns bekvämast så. Men på dig ser jag ju att det funkar jäkligt bra med färg, bättre faktiskt! Jag ska nog ge mig fan på att köra lite mer färg med.

 7. Helen skriver:

  Jag tycker du rockar fett i dina outfits. Du är supersnygg
  /Helen

 8. Marita skriver:

  Jag tycker att du är jättevacker!

 9. Hannapanna skriver:

  Vad fint Jessica! Du blir verkligen bra på bild, så där naturligt fotogenisk!!

 10. vita_margarita skriver:

  Snyggt och inspirerande!
  MÄÄÄN… kalla dig inte tjockis, det låter så nervärderande. Vi är alla kroppisar, vi har alla en fin kropp. Punkt.

 11. Eva skriver:

  Du är jättefin! Jag som drar st 50 tycker att det är svårt att hitta färgglada kläder i min storlek.

 12. Anna skriver:

  du ser härlig ut! vacker person!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s