Håll dina nyårslöften tack vare detta

Anja Forsnor, vilken otroligt trevlig person alltså! I mitten av december var jag hemma hos henne och pratade med henne om nyårslöften, nystart, hälsoförändringar, sockerberoende och annat matnyttigt (pun intended!). Om du också vill höra henne prata om sina smarta tips och hennes personliga hälsoresa så lyssna på ett nytt avsnitt av min podcast:

NYSTARTSPODDEN! Det här är typ ett bonusavsnitt av min podcast så den kommer inte tillbaka just nu med ett avsnitt i veckan. Men nu finns alltså ett sprillans nytt. Lyssna!

Så lyssnar du:

Sök på Jessica osv i iTunes, Acast eller andra ställen där du hittar poddar. Eller så lyssnar du direkt genom att klicka här!

Vi får se vad som händer längre fram med podden. Så länge finns ett gäng intressanta avsnitt att lyssna ikapp sig på, förutom det med Anja!

Annonser
Det här inlägget postades i Podcast. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Håll dina nyårslöften tack vare detta

 1. Agneta skriver:

  Hej, jag städar privata hus här i London och idag var jag i ett riktigt ‘Jessicahus’, det vill säga ett viktorianskt retro . Alla färger och lite konst på väggen på toan gjorde mig på jättebra humör. Förresten har du inte haft något julpynt? Ok, för att relatera till inlägget så gillar jag din pod! Kram

  • Jessica Johansson skriver:

   Åh tack för din kommentar Agneta, på något sätt gjorde den mig så inspirerad men framförallt såååå nyfiken på det hus du var i. Du borde ha smygfotat 😉 Haha, nej vi har inte haft något julpynt faktiskt. Vi firade inte jul hemma och var så mkt hos familj m.m som hade massa mysigt julpynt.

 2. Anna skriver:

  Ett tips om du är intresserad 😉

  Förhoppningsvis roligare än att läsa boken, hihi 🙂

  http://www.kostdoktorn.se/forsta-delen-av-var-kurs-i-sockerberoende-gratis-for-alla

 3. moa skriver:

  Jättebra avsnitt!

 4. Anna skriver:

  Hej hopp,

  har nu lyssnat på podden och tyckte den var jättebra 🙂

  Men som så ofta i olika sammanhang så tycker jag ordet sockerberoende gärna missbrukas. Jag tycker det är viktigt att skilja på sockerBEROENDE och missbruk av socker. En sockerberoende kan inte äta socker i någon form, som tex honung, andra sockerersättningar eller senare börja äta choklad osv. För att klara av att hålla sig sockernykter är total avhållsamhet det enda som funkar, jämför alkoholberoende. Däremot så finns det många personer som i perioder missbrukat socker, som senare kan återgå till ett mer normalt förhållande till socker då de inte har utvecklat ett beroende i hjärnan. Vi sockerberoende vill så gärna lyssna på alla dessa ”hälsoexperter” och tro att vi kan få ett ”normalt” förhållande till mat. Att inse att vi kommer att behöva äta abstinent mat för resten av livet är alltför smärtsamt att ta in i början, men ack så skönt och befriande när man väl har kommit till den insikten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s