Mina fina saker #2: Skrivböckerna

Jag fortsätter min inläggsserie att då och då visa mina fina saker. Sist visade jag mina finaste halsband. Idag tänkte jag visa ett urval av mina finaste skrivböcker.

Jag är expert på att samla på mig skrivböcker och har äntligen lärt mig att försöka använda en i taget och inte tio på samma gång. Många av dessa kommer från pocketshop genom åren, jag har bytt till mig en del i efterhand eftersom jag haft vissa och skrivit upp dem.

Jag använder skrivböcker till vardags. För att rita idéer jag kommer på, att-göra-listor, på möten, och ja – konstant typ. Därför är det härligt att ha en arsenal att välja bland när en tar slut. De blir också fina att lägga i en liten hög som inredningsdetalj (inte alla så klart, det skulle bli en ganska vinglig hög!).

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mina fina saker #2: Skrivböckerna

  1. Linda skriver:

    Det alla verkligen vill veta är om du uppnått dina mål? Har du gått ned i vikt? Annars är ju din blogg helt missvisande.

    • Jessica Johansson skriver:

      Jag har svarat i ett eget inlägg, men jag gissar att du är ny i den här bloggen för den handlar inte alls bara om vikt utan massa annat också. Om du bara vill läsa om vikt så är internet fullt av sådana bloggar. 🙂 Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s