Kreativa 2016: Håll skapandet igång varje dag tack vare detta!

Häromdagen skrev jag och försökte peppa till att komma igång med den kreativa ådran under 2016. Det perfekta tillfället kommer aldrig att komma. Livet kommer alltid vara fullt av göromål och därför krävs det att man aktivt prioriterar sitt skapande i görligaste mån. Det de flesta människor ångrar på sin dödsbädd är att de inte försökte uppfylla sina drömmar, och många drömmer t. ex om att skriva en bok. Skriv den! Just när det gäller skapande så lider jag ingen brist på inspiration, precis. Och jag har absolut skapat varje dag hittills på det nya året, mer än någonsin nästan. Jag har både skrivit på min roman och ritat teckningar varje dag. Ovan är en sneakpeak på ett urval av mina nya alster, en om dagen publiceras ju på min Facebooksida En miljon lednsa flickor. Jag lägger också ut en del på instagram, @jessicaosv .

Nåväl! Bästa tipset som jag har hakat på med hull och hår: kontot @enkreativgrej på instagram. Där får vi ett ord för varje dag 2016, några i taget. Idag är ordet till exempel ”varför?”, igår var det ”grön”. Utifrån ordet ska du skapa någonting, oavsett om du pysslar med att skriva, sy, sticka, rita eller vad det nu är. Jag kör ordet varje dag, förutom om det är något som inte sätter igång någonting alls i skallen. Men då ritar jag i alla fall. Det behöver ju inte vara någonting tidskrävande, kanske bara ett par rader nedskrivna i en bok avsedd för ändamålet. Det här är ett sätt att få hjärnan att tänka i nya banor och kanske skapa oväntade saker i nya riktningar. Kolla in kontot här och haka på!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Teckningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s