Mina fina saker: Halsbanden

Börjar en ny liten inläggsserie, helt utan pretentioner. Jag vill helt enkelt bara visa upp och inspirera med mina fina saker. Dagens sak blir mina finaste halsband!

De här fyra halsbanden är så otroligt fina tycker jag. Just dessa har jag tyvärr ingen kedja till och flera av dem är för smala för att någon av mina andra kedjor ska passa. Jag har köpt dem på lite olika ställen genom åren. Nyckelpigan har en klocka inuti, den har jag haft sedan jag var barn. Fågeln är från fröken söt tror jag. Den andra klockan köpte jag på någon antikaffär för ett par år sedan och roboten köpte jag för längesedan av en smyckesdesigner som hette Mattin och satt på en smyckesmarknad i Hornstull som fanns förut (men tyvärr inte längre!).

Patti-halsbandet är ett av mina favoriter och jag använder det ofta. Det är Mind the book-Camilla som har gjort det. Hon skickade det till mig efter att jag nämnt citatet i min förra blogg (bokbloggen). Det inspirerade henne till halsbandet och som tack fick jag ett exemplar, så otroligt snällt. Fler av hennes skapelser finns här. Skrivmaskinen bytte jag till mig förra året, mot vad minns jag faktiskt inte!

Näven som, som jag tolkar det, är knuten till kamp. Den köpte jag på Urban outfitters för ett par år sen. Vinylspelaren bytte jag till mig en gång.

Papegojan är så fin att ha till svarta kläder tycker jag! Fågelburen är jag också väldigt förtjust i.

Medan ni läser det här är jag på väg till gymmet för att köra ett hårt styrketräningspass. HURRA!

Följ mig gärna på instagram!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mina fina saker: Halsbanden

 1. Madde skriver:

  Oj, vad fina. Vad jag önskar att jag hade skrivmaskinen, vet du vem som gjort det? eller var det är köpt?

 2. Prettyhomeblog skriver:

  Nyckelpigan var helt fantastisk. Var har du fått tag på den någonstans?
  //Berith

 3. Malin skriver:

  Åh, en sån nyckelpiga hade jag också som barn! Undrar vart den tog vägen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s