Badrummet och sovrummet i nya lägenheten!

Helt nyligen visade jag bilder från alla rum i nya lägenheten (läs inlägget här). Men någon ordentlig bild på sovrummet blev det inte och ingen bild alls på badrummet. Jag är hemma sjuk (feber!) och har därför haft lite tid att fota och piffa. Badrummet och sovrummet är väl just nu de absolut minst speciella rummen men jag gillar dem i alla fall!

Det jag älskar med badrummet är det ”tunga” glaset vid duschen, himla fint tycker jag! Och att det finns fönster ger ett otroligt ljusinsläpp.

Jag gillar också de inbyggda hyllorna. Där samsas alla färgglada handdukar!

I sovrummet har vi egentligen inte fixat så mycket, eftersom vi väntar på att kunna ha råd att anlita någon som målar väggarna. Det står en fåtölj i ena hörnet och en teakbyrå. Så fick vi nu två 90-sängar i julklapp i stället för 120-sängen där vi länge har samsats, jag, Jens och katten.

Jag har åtminstone piffat genom att lägga på de (enligt mig) fantastiska överkasten från 60-70-talet, tänk att jag lyckats hitta två likadana. Det krävde en del möda men det är det värt nu när de kommer till användning.

Nu ska jag återgå till soffans sjukliga hörn (ja alltså sjukligt eftersom jag, sjuklingen, just nu huserar där) och läsa Virginia Woolf medan mörkret sänker sig. Till lunch har jag ätit halloumisallad och till middag blir det hemmagjorda kikärtsbiffar med rotsaker i ugn och sallad. Fördelen med att vara sjuk just nu är att jag vänjer magen vid mindre mat igen, får ordning på matrutinerna. Det går bra hittills men jag längtar ut att promenera i snön!

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Retro. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Badrummet och sovrummet i nya lägenheten!

 1. Lisa skriver:

  Varför inte måla själv? Det är lätt, roligt, billigt! Särskilt att måla ovanpå tapet!

 2. Jessica Johansson skriver:

  Lisa, du anar inte hur dålig jag är på sådant så det är tyvärr inte aktuellt haha 🙂

 3. Anna skriver:

  Men varför målar ni inte själva? Jag som bygger hus just nu gör INGENTING utom just målningen. Enkelt och snabbt. Att släppa in en målare för ett enda rum….det skulle jag aldrig göra.

  • Jessica Johansson skriver:

   För att vi inte har tålamod och inte kunskap. 🙂 Men målet är nu att måla/tapetsera alla rum som behövs samtidigt och begära in offert på helheten.

 4. uli skriver:

  Är det överkast? ser mer ut som påslakan….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s