Äntligen: Bilder från alla rum i nya lägenheten!

En del vill vi göra om och det är långt ifrån klart, två månader efter inflytt. Men nu tänkte jag i alla fall, i ett mastodontiskt härligt inlägg, visa bilder från alla rum i nya lägenheten! Badrummet hann jag inte fota i dagsljus men det kan jag visa en annan dag, där ska vi heller inte göra om något. Badrummet är väl också minst speciellt på sätt och vis, men det fyller sin funktion och har fina detaljer. Att flytta från etta till trea är något av det härligaste jag varit med om!

Vi börjar med MATRUMMET! Ursäkta lite sladdar här och var, men jag förstår inte var folk gömmer sina sladdar?!

Så där ungefär ser det ut i matrummet just nu. Med en fin tapet (no more vita väggar för min del!) och utvalda prints/tavlor på väggarna kommer det bli helt strålande!

Vi går vidare till KÖKET som jag ju visat en hel del både här och på instagram.

Och så har vi HALLEN


SOVRUMMET
blev det nu dags för. Dock så står två sängar på högkant där just nu, i väntan på att vi ska bli av med den gamla sängen. Inte särskilt trevligt att titta på så jag besparar er den synen. Tapeten i sovrummet vill vi omedelbart byta ut mot något annat:

Den är helt enkelt väldigt långt ifrån vår smak och den gör mig snurrig i huvudet. Förutom det så är sovrummet jättefint med vackert gammalt trägolv och en fantastisk klädkammare som jag har lagt beslag på:

KONSTRUMMET

Vi är inte förtjusta i tapeten i konstrummet men det är absolut inget vi vill åtgärda akut, då är det betydligt mer brådskande att få andra tapeter i sovrummet, väggarna målade i vardagsrummet och tapeter i matrummet. Ovanför skrivbordet i konstrummet har Jens pimpat med alla möjliga bilder han inspireras av. I konstrummet finns även ett staffli och smarta förvaringgskåp plus alla våra böcker. Vi ska på sikt byta ut den fula stolen i hörnet mot någon nätt fåtölj.

Och så slutligen VARDAGSRUMMET, som jag ju redan visat en del bilder på. Soffan på första bilden är innan det nya fina överdraget kom. I vardagsrummet vill vi göra oss av med den bruna skinnfåtöljen och i stället hitta en svart retro karmstol typ. Vi ska måla väggarna lingröna (obs, ej att förväxla med limegröna) och ha fina tavlor och prints och sådant på väggarna, men inte alls lika mycket som i förra lägenheten utan mer utvalt. Mer om inredningsplaner och stil och sådant tänkte jag skriva en annan dag snart.

Ljusstaken kom i veckan, den ska förstås få ljus!

Visst är det fint? Vi trivs åtminstone som fiskar i vattnet och känner att sakerna kommer mer till sin rätt nu när vi har mer yta!

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, inspiration, Retro. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Äntligen: Bilder från alla rum i nya lägenheten!

 1. Du har ett jättefint hem Jessica! Hoppas få komma och hälsa på någon dag:) I klädkammaren spanade jag in en likadan pappkartong som jag har gamla barnteckningar etc sparade i:)

 2. Siri skriver:

  Gud så lustigt – jag har exakt samma lampa (den med korallrosa skärm). Vet du var den kommer ifrån? Jag köpte den på blocket från nån som haft den ståendes i evigheter.

  • Jessica Johansson skriver:

   Nej jag vet faktiskt inte, jag köpte den för någon månad sen av en vän. Hej förresten, hoppas du mår bra. Kram!

 3. Helena skriver:

  Vad mysigt och fint! Gillar när hem är personliga. 🙂

 4. Lena skriver:

  Så mysigt ni har det!
  Angående hur man gömmer sladdar, kolla på IKEA, köpte nyligen en låda som man kastar/ trycker ner sladdar och kontakter i och som man lägger ett lock över så trollas sladdeländet bort. På ändarna av sladdlådan finns smala öppningar där sladden kan föras in. Enkelt och fint resultat. Finns på deras lampavdelning att köpa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s