Bildregn från senaste tiden!

Ont om bilder på mig själv i telefonen. Men här kommer massa bilder i alla fall!

Världsmysigt kafé i Midsommarkransen, älskar det!

Tjock katt. Gosig och busig dessutom. Gärna busig när jag helst vill ha en gosig katt, och vice versa.

Köttfärsbiffar (på bara köttfärs och kryddor + örter!) med potatis i ugn, avokadoröra och sallad.

Teckning av mig.

En dag åkte jag till min vän Stephanie och tog med mina pennor. Vi ritade i hennes kök. Hon bjöd också på sockerfri smoothie och chiapudding med frön!

Ännu en teckning, kvinna med höstlöv som hår.

Matrummet i vår nya lägenhet. Det är så hopplöst att fota just nu, det hinner bli mörkt innan jag blinkat. Men lampljusbilder kan åtminstone ge lite av en retrofeeling (låt oss säga så 😉 ).

Köket/matrummet från en annan vinkel.

Förra veckan läste jag Sara Granérs nya seriealbum ”Jag vill inte dö jag vill bara inte leverera”. Som alltid är hon helt gudomlig. Jag liksom SLUKAR hennes alster.

Förra helgen var vi i Sundsvall och hängde med släktingar. Farmor och fastrar och kusiner och fastrars män och så lite husdjur på det. På vägen hem hade jag tråkigt och försökte fota magisk solnedgång från bilen.

Ännu en halloumisallad. Just halloumisallad är så perfekt mat för man blir mätt, får lite sälta och smak och så är det sjukt smarrigt.

En till (men på annat porslin, älskar att ha udda retroporslin!).

Jag har också haft insamling till förmån för flyktinghjälp. En snarlik teckning som den ovan hade redan blivit såld men när Ola Magnells egen syster ville ha en liknande så kunde jag knappast stå emot. Jag ritade flickorna lite annorlunda och valde andra färger osv, även om citatet är samma.

Fin litent tavla som står och inspirerar i fönsterbrädet vid mitt skrivbord.

I morse blev det kaffe ur Elsa Beskow-koppen, och massa massa jobb. Vi har också varit på långpromenad, plus att jag promenerade en timme i morse. Mycket promenader. Vi hann också med en utflykt till min favorit-retro-affär på Söder osv. Mys! Skönt att slippa snö och is tycker jag.

Bananpannkaka med turkisk yoghurt + blåbär. Tröttnar aldrig.

När sötsuget blir mig övermäktigt snurrar jag ihop en halv dl turkisk yoghurt, en halv skivad banan och pumpakärnor i en kaffekopp. Det är säkert dåligt på massa sätt osv, men för mig funkar det jättebra. Efter en sådan till kvällen är jag inte lika sugen på att vräka i mig allt möjligt som min hjärna kan uppfinna! Obs, sjukt o-fotogenisk bild, I know, men det var mest för att få tipsa om denna smarriga kombo!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bildregn från senaste tiden!

 1. Ann skriver:

  Älskar bilder på din katt! Han är jätte mysig, är själv stor djur älskare och har en hemma själv. En av mina allra bästa vänner.

 2. Ann skriver:

  Din låda med pennor känns inte heller helt fel. Kan man köpa så, alltså en hel låda? Brukar köpa PRO maker men de säljs oftast fem per förpackning och har inte vart helt nöjd med dem. Vilka är de på bilden? De ser fina ut.

 3. Ann skriver:

  Dina nya mattor är också jätte fina, även om vi ej gillar samma stil hemma så passar dessa hos mig. ( jag gillar stilrent men gärna antikt) har för mig att du sagt var du köpte dem, men var för dyra för mig just nu, men i framtiden kanske.

 4. Flipp skriver:

  Åh bilden är från en bok jag har. Snipp, Snapp, Snorum. Jättemysig men flera sådana fina bilder klistrade i den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s