Tipsjulkalender 16 och 17: Två konstnärer

Bakom lucka 16 och 17 hittar vi ytterligare två coola konstnärer som det går att köpa prints av! Jag skulle själv ha avgudat att få massa tips om illustratörer och konstnärer och instagramkonton och böcker, så jag går lite på feeling i den här julkalendern. Vet att det är ganska ”smalt” vissa saker, men sådant har knappast skadat någon säger poetissan. Nåväl, here goes!

Lucka 16

Bakom lucka 16 hittar vi Michael Sowa. Det är ju väldigt speciella konstverk och jag skulle knappast vilja strössla hela hemmet med dem men de är så balla så ett par prints vill jag nog ha! Jag, som många andra, upptäckte dem via kultfilmen Amelie från Montmartre. På bilden ovan ser vi ett par av konstverken ovanför Amelies säng. Googla på Michael Sowa prints för att hitta hur och var man kan köpa prints (finns på lite olika ställen). Sjukt speciella och originella.

 

Lucka 17

Bakom lucka 17 finner vi illustratören Sophia Bonati. Jag hittade henne via någons instagramkonto. Fick syn på bilden längst till vänster på någons vägg och blev helt såld, så jag frågade vem som gjort bilden. Även dessa finns att köpa som prints, här.

Jag har ju tipsat om ett helt gäng konstnärer nu men undrar: Vilka konstnärer/illustratörer gillar ni läsare? Vad har n på väggarna?

 

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Julkalender. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s