Dagens mat och träning!

Hu, så jag har skämts över att jag inte berättat om min mat och träning (och outfits) som jag lovade för några veckor sen. Men nu kör vi! Någon outfit kan jag dock inte bjuda på idag eftersom jag först typ hade hemmakläder och sen tränade och sen hemmakläder igen. Men till frukost blev det åtminstone gröt som alltid. MUMS! Till lunch åt jag någon slags geggig gryta ur frysen, varken särskilt gott eller fotogeniskt så jag besparar er den geggan.

På förmiddagen idag ritade jag massa teckningar flera timmar i sträck. Efter lunchen tränade jag med min PT, ett hårt styrketräningspass med fokus på överkroppen och med pulshöjande inslag. Det var svettigt men kul! I början var jag så himlarns negativ och sa hela tiden att jag inte skulle klara saker men den ovanan försöker jag lägga bort. För det jag har lärt mig är att jag klarar så mycket mer än jag tror när det kommer till träning!

Till mellanmål åt jag en banan och ett äpple.

Till middag blev det en halloumisallad med avokadoröra och massa blandade grönsaker. Och på kvällen gick jag och Jens 45 minuter (dock långsamt pga ishala gator) runt här i området. Det var kallt! Men skönt att komma in i värmen sedan. I morgon bitti ska jag faktiskt gå och promenera på Sats i stället, på ett löpband, för att bespara mig att typ tassa fram som en gammal tant på isen. Jag har sjukt lätt för att ramla, antagligen för att jag alltid tycker mig ha lite bråttom och har tankarna uppe bland molnen.

Det här var en fin dag, nu på kvällen har vi sett sista avsnittet av en ganska kass serie, vet inte varför man fortsätter följa sådana?! Nåväl, nu är den slut. Nu ska jag i stället läsa en stund innan natten. Hur har ni haft det?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s