Tipsjulkalender, lucka 12: Tre ljuvliga inredningskonton

Idag vill jag tipsa om fler inredningskonton på instagram  i min tipsjulkalender! Det här är tre sådana där konton som jag alltid går in direkt på och kollar så att jag inte har missat någon bild. Så sjukt fina hem!

Först ut är @mirkkukaroliina. Med ganska få färger skapar hon ändå ett helt unikt och otroligt inspirerande hem! Särskilt matplatsen är helt gudomlig tycker jag.

Sedan har vi @vintageinteriorxx. Ni ser ju själva, det här hemmet är bokstavligen talat ett PARADIS för ögonen. Tänk att strosa runt där och bara fyllas av inspiration. Lyckligtvis kan man ju göra just det, genom att följa instagramkontot!

Sist men inte minst har vi @elinspringer, ord är överflödiga. Om jag någon gång lyckas skapa ett hem som är en slags mix mellan dessa tre hem och med min egen touch förstås, då kommer jag trivas lite extra mycket!

Jag heter @jessicaosv på instagram. Inredning, illustrationer och böcker (och katt!).

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, inspiration, Julkalender, Retro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s