Tipsjulkalender, lucka 11: Ett helgtips!

Det här blir tyvärr ännu ett Stockholmstips, hoppas alla som inte bor i Stockholm har överseende och scrollar vidare. Jag har varit en av lärarna för Forsbergs skolas julmarknad som äger rum i morgon och på söndag på Södermalm (Zinkensdamm) i Stockholm. Idag avgick ett CMYK-luciatåg från skolan och runt på Söder, för att sprida ordet.

På julmarknaden kan du hitta saker såsom farmors hosta (i kakform), utbrända mandlar, magisk granolja, snygga gnuggistatueringar och hur mycket annat som helst. Och det bästa är att allt kostar max 50 kronor. Köp personliga julklappar i det gamla fina stenhuset på Skinnarviksringen. Mer info här.

Missa inte!

Annonser
Det här inlägget postades i Julkalender. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s