Bra app för att uppnå sina mål

Jag har precis upptäckt appen Streaks (är inte sponsrad, vill bara tipsa!). Där kan man lägga in olika tasks, till exempel ”Promenera en timme om dagen” eller ”Sockerfri” eller ”Bara hemlagad mat” eller ”Skrivit en timme på min roman”. Efter varje dag klickar man i ”complete” (om man har klarat dagen) och kan på så sätt se hur många dagar i rad man har klarat att genomföra sin task. En enkel app som inte tar tid att fylla i och som är väldigt basic men ändå peppande. Jag har precis laddat ner den och startat två tasks:

”Promenera en timme om dagen”
”Sockerfri”

Resten (skapandet, matlagningen osv) orkar jag inte lägga in just nu så jag fokuserar på bara dessa två. Vilka streaks ska du fokusera på? Fler tips på bra appar?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bra app för att uppnå sina mål

  1. Lisa skriver:

    Det låter som en superbra app för att hålla motivationen uppe! Jag tror också mycket på att skapa positiva mål/task, t.ex. ”Jag ska äta riktig mat till middag varje dag” är ett mycket bättre mål än ” jag ska aldrig äta mackor”. Negativa mål riskerar att resultera i att man bara tänker på det man INTE ska/får (man tänker bara på mackor..)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s