Vem är du?


Bild tagen på emmaus tidigare i veckan under en crazy hair-day, typ!

Ni är så många som läser min blogg och det gör mig glad varje dag. Jag berättar ju om mitt liv och delar med mig av mina funderingar. Men ibland blir jag så nyfiken på vilka ni är som läser. Vad har ni för er på dagarna? Var bor ni? Varför läser ni min blogg? Presentera er gärna i kommentarsfältet. 😀 För övrigt är jag så glad, hade gått upp tidigare i veckan och senaste veckorna men nu har jag gått ner igen. Igår var jag på ett helt fantastiskt streetdance-pass, hurra!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vem är du?

 1. Helena skriver:

  Bor i Köpenhamn och arbetar i läkemedelsindustrin. Läser för att jag också håller på att gå ner i vikt och för att din blogg är mänsklig och ärlig och handlar om viktiga saker.

 2. Elin E skriver:

  Är Lapplänning i exil som nu bor i de Dalsländska skogarna (bokstavligen!) där jag arbetar som präst. Är själv både författare och konstintresserad och tycker mycket om tipsen du kommer med och stilen du har! Och självklart alla intressanta texter om feminism (och katten din som påminner så mycket om min älskade spinnmaskin Hasse som tyvärr flyttat till pensionerat par i Täby pga min allergi som jag fick.)

 3. Amelie skriver:

  Jag är en stockholmstjej, ursprungligen från Östersund, 36 år. Läser för att du verkar vara en smart och härlig person med intressanta intressen och med många talanger:) Gillar din stil! Känns också som du är ärlig på riktigt om du förstår vad jag menar;) Kram!

 4. Emelie C Henriksson skriver:

  Jag är en 24årig svensk tjej so bor med min norska sambo i vestfold (Norge). Är idag sjukskriven och går på behandling för ÄS och BPD. Jobbade som träning och personlig-assistent innan det gick för långt.

  Har läst din blogg i snart ett år och återkommer just för att jag kan relatera i så mycket du skriver, och varit genuint intresserad över din resa. En fin balansgång över viktnedgång men självaccepstans. Att älska sig själv, men viljan att må bättre.

  Slitit med bulimi i många år, och kämpar med att inte må skit över viktuppgång utan istället acceptera och respektera den kropp jag har.

  Önskar dig allt gott

 5. Lise skriver:

  Jag är en dansk tjej/kvinna, som bor i Danmark. Jag jobbar som patenthandläggare – läser din blogg för att jag ockå forsökar att gå ned i vikt – har Hashimotos – men inte banta utan en ändring i mat och träning som skal vara hela livet

 6. Erika skriver:

  Jag bor i ett litet samhälle i Norrbotten. Jobbar som läkare på dagarna och är ute i skogen och åker skidor+grejar med en stuga där ordet renoveringsobjekt inte riktigt räcker till när jag är ledig. Jag läser din blogg av flera skäl. Både för att jag älskar retro inredning men också för att jag tycker att du skriver vettigt och intressant om mat och kroppsideal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s