Tipsjulkalender, lucka 4: Två fantastiska illustratörer

Jag kommer säkert tipsa om fler illustratörer i den här julkalendern eftersom illustrationer är något av det som inspirerar mig som mest. Men idag tänkte jag tipsa om två jag nyligen upptäckt och fullkomligt avgudar! Och jag är inte sponsrad, vill bara tipsa för inspirationens skull (och för att det här är en tipsjulkalender förstås).

Den första illustratören jag vill tipsa om idag är ”kollijox”, Jennie Blomkvist. Hennes illustrationer finns att köpa som prints. Jag spanar själv på några av dem och ska definitivt slå till när ekonomin tillåter! Här finns hon på instagram och här är hennes shop. Visst ritar hon fantastiskt fina saker?

Den andra illustratören jag vill tipsa om idag är ”Camiapia”, Camia Pia Pettersson. Hon säljer också prints men även t. ex en väggkalender och andra tryck av sina illustrationer. Sjukt inspirerande och fina. Spana in henne här på instagram och här är hennes hemsida.

Fina va? Apropå illustrationer kan jag inte låta bli att också tipsa om att följa mig på instagram (inredning, litteratur, illustrationer, katt) och min Facebooksida En miljon ledsna flickor, där jag publicerar en teckning varje dag. Just nu går alla intäkter från mina teckningar till flyktinghjälp fram till den 15 december.

PS: hu vilken läskig storm det är ute just nu. Sjukt o-sugen på att alls sätta min nuna utanför ytterdörren mer i kväll. Maten har gått bra senaste dagarna och i helgen ska jag köra två pass. Återkommer om det!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Julkalender. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s