Tipsjulkalender, lucka 2: Så fina smycken

Ibland har man rätt att vara subjektiv och objektiv på samma gång. Igår kväll träffade jag min fina vän Daniela och då blev jag påmind om att hennes fantastiska smycken har en given plats i min tipsjulkalender. Tipsjulkalendern kommer innehålla tips på produkter, illustratörer, böcker, filmer, instagram-konton och massa annat. Igår tipsade jag om fyra inspirerande inredningskonton på instagram.

Idag tipsar jag om Vita by Daniela. Jag minns så väl när Daniela gick kurser i silversmide på Folkuniversitetet och började göra egna smycken. Det är längesedan nu. Idag är hon en fullfjädrad designer och silversmed. Förutom att hon gör de vackraste förlovningsringarna och mest fantastiska örhängena, så gör hon ringar to die for. Jag skulle på riktigt vilja ha typ allt hon gör. Önska dig eller ge bort i julklapp till dig själv eller en vän.

Förutom att smyckena är små underverk så är det också så fint att känna människor som bara kör på med sin grej. Lite som jag gör med mitt skrivande och ritande. Det finns ingen anledning att tveka. Ingen plats eller tid för att tveka på att göra det man brinner för.

Här hittar du Danielas shop.

PS:Följ Vita by Daniela på Facebook och instagram för att inte missa något!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Julkalender. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s