Fem tecken på att du (precis som jag) är en hemmakatt

Jag är verkligen en hemmakatt har jag insett. Jag ÄLSKAR att vara hemma, det är det absolut bästa jag vet. Jag älskar också när mina vänner kommer på besök hos mig och vi äter god mat och dricker kaffe och babblar. Jag älskar också att besöka andras hem och se hur de har det. Är du också en hemmakatt? Då känner du nog igen dig i det här:

1. Du har en katt!

Att ha katt gör det extra mysigt att vara hemma. För ingen kan väl slappna av som en katt? Den sover vid dina fötter på nätterna, ihoprullad till en boll. Den spinner när du kollar på film i soffan och ligger och tvättar sig när du skriver eller ritar. En katt gör det helt enkelt underbart att vara hemma.

2. Du byter om till myskläder när du kommer hem

Ofta har jag bekväma kläder och då behöver jag inte byta om. Men har jag inte det så slänger jag på mig mjuka mysiga byxor och en bomullsmjuk tunika så fort jag kommer hem. Gärna tofflor också, haha!

3. Du hänger hellre med din bokhylla än på en nattklubb

Jag är nördigt vänskapligt inställd till min bokhylla och vet oftast var vissa titlar står trots att vi inte har böckerna sorterade i bokstavsordning eller så. Vem vill inte vara hemma när där finns hundratals böcker?!

4. Du längtar hem när du befinner dig någon annanstans

Ofta kan jag komma på mig med att tänka på mitt hem när jag inte är hemma. Jag fantiserar om att krypa upp i soffhörnet eller rita vid mitt lilla skrivbord.

5. Din googlehistorik innehåller mer inredning än någonting annat

Ja, you heard me! Jag sitter ofta och kollar inredningskonton på instagram och googlar runt på blocket och tradera på olika retroprylar jag vill förgylla mitt hem med. Allt av en anledning: Så att det ska bli ännu mysigare att vara hemma!

Är du också en hemmamänniska? På vilka sätt yttrar det sig?

 

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s