Veckan i bilder (mat, bok, hem osv)

Jag tänkte bjuda på ett bildregn från veckan. Men så upptäcker jag att nästan alla bilder är suddiga, lite tråkigt! Det är så ansträngande för ögonen att titta på suddiga bilder så jag ska bespara er dem. Men några funkar.

Den här bilden får agera exempel på hur de flesta bilder ser ut den här månaden. Det är ju mörkt nästan jämt och då blir det att fota i stark lampbelysning à la 70-tal. Tur att jag gillar retro så mycket, hehe. Bilden föreställer hursomhelst kvällens middag – blomkålspizza! Jag åt två bitar som på bilden (det gör jag alltid). Himla smarrigt och dessutom inte onyttigt!

Den här veckan har varit speciell på många sätt. Jag har haft två lektioner på Forsbergs, träffat två sjukt söta barn (och deras ljuvliga mammor), spelat in sista podcastavsnittet for now, tränat tre dagar i rad (hårt!), fått vissa insikter när det gäller vänskap och träffat två fantastiska vänner som jag inte sett på jättelänge. I fredags sov min fina vän Karin här, hon bor i Sandviken. Hon lagade fantastiska köttfärsbiffar med rotsaker i ugn och lärde mig att man ska krydda typ hundra gånger mer än jag brukar. Jag testade på blomkålspizzan idag och jäklar vad smarrig den blev!

Veckan har också innehållit en del jobbigheter. Men på det stora hela har den varit fin och så full av kärlek från alla håll och kanter!

Lägenheten börjar bli himla fin nu. Det har den ju redan varit i tre veckor men jag ser fram emot när vi har råd att få ommålat i vardagsrummet och omtapetserat i sovrummet och tapetserat i matrummet. Jag håller som bäst på att hitta illustratörer att så småningom köpa prints av.

De senaste dagarna har maten gått jättebra! De tre hårda träningspassen i onsdags, torsdags och fredags kickade liksom igång mig igen.

Frukosten är ju samma varje dag, men porslinet varierar jag ständigt.

Förra söndagen var jag och Jens på konstrunda i Midsommarkransen, då olika konstnärer hade sina ateljéer öppna. Himla fin grej!

Jag har ägnat en del tid åt mina teckningar och min roman. Det är så härligt med en ny roman att skriva, att helt liksom gå in i den världen. Fram till den 15 december går intäkterna för mina teckningar oavkortat till flyktinghjälp. Kolla!

Dessa gamla ommålade skolstolar var omöjliga att motstå och passar så fint i vårt matrum.

Nu i kväll har jag och Jens sett en fantastisk dokumentär om Lennart Hellsing (finns på svt play, se den!) och å har jag läst ut Elin Wägners fina roman ”Kvarteret Oron”.

I morgon hägrar mängder av jobb att beta av, så det tar nog hela dagen fram tills min träningstid på eftermiddagen. Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s