Plan för återstoden av min tjänstledighet

Nu den sista november så har hälften av min tjänstledighet från bibblanjobbet redan passerat. Tiden har gått så galet fort, kanske framförallt för att flytten under en lång period upptog mycket av min tid. Men jag har ändå tre månader kvar och idag har jag klurat ut en plan för vilka mål jag har för de här tre månaderna. Jag har som sagt även andra jobbuppdrag som upptar en del av min tid, men det här ska jag hinna med på det kreativa och hälsomässiga planet:

* Jag ska skriva klart den roman jag påbörjat under tjänstledigheten. Det är en både poetisk och handlingsdriven berättelse med vissa karaktärer som är fiktiva och vissa som är hämtade ur verkligheten. Jag ska under perioden också skicka in manuset till utvalda förlag.

* Varje söndag kväll ska jag göra ett schema för mat och träning samt arbete för kommande vecka, så att dagarna inte riskerar att flyta ut om strukturen skiljer sig från det ”normala” (typ om jag har uppdrag utanför hemmet så får jag helt enkelt rita, promenera etc på andra tider än vanligt).

* Jag ska också rita mängder av teckningar. Har precis skickat in manusförslag till ett förlag när det gäller teckningarna så där sätter jag ingen press utan bara ritar så mycket jag hinner och orkar!

* Jag ska promenera en timme varje dag (minst) under de här tre månaderna. Är vädret för dåligt så går jag till gymmet och promenerar. Jag vill inte sätta något mål på hur mycket jag vill gå ner i vikt men jag hoppas komma tillbaka till bibblan med storlek L i stället för XL. 🙂

* Jag och Jens ska bli klara med vårt projekt med teckningar och dikter!

* Jag går nu på två styrketräningspass i veckan men ämnar gå även på två gruppträningspass per vecka. Efter att jag skrivit klart det här blogginlägget ska jag boka in två pass för kommande vecka.

Hur låter den här planen? Har jag glömt något, enligt trogna läsare? Den här helgen har för övrigt varit full av umgänge med underbara vänner så bloggen har fått vara lite åsidosatt under de här dagarna.

Annonser
Det här inlägget postades i Planering. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Plan för återstoden av min tjänstledighet

  1. Tove skriver:

    Får intrycket av att du planerar extremt mycket grejer men sen kommer det liksom nya planer och de gamla har glömts bort/ersatts? Känns som att jag läser ett nytt planeringsinlägg här varje vecka typ. Det kanske är bättre att ge planerna lite tid istället för att hitta nya?

    • Jessica Johansson skriver:

      Nej då, jag följer min planering men reviderar den regelbundet. Jag ritar och skriver jättemycket och följer träningen och har kommit igång med matlagning 🙂 jag tänker nog mer att det kan vara inspirerande för folk att läsa om hur min tjänstledighet ser ut, många kommenterade så när jag berättade om min tjänstledighet – att de såg fram emot att följa den. Men tråkigt om du inte känner så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s