Senaste dagarnas mat och outfits

Jag ber om ursäkt för rätt tråkiga outfitbilder, jag ska bli bättre på det. Här är gårdagens outfit, en typisk Jessica-tunika från Indiska i blåa nyanser. Maten har gått bra senaste dagarna och även om jag inte aktivt har tränat så har jag fått massa vardagsmotion i form av promenader och – ja, ni har hört det förr! – FLÄNG! Nu har jag dock tre styrketräningspass framför mig i veckan vilket jag ser fram emot. Det första går av stapeln i morgon förmiddag. Igår var jag lärare på Forsbergs på dagen, efter en morgon av lite allmänt jobb med ditten och datten. På kvällen kom min vän Linda och hängde och sov över. Jag hann faktiskt också skicka iväg ett manusförslag med mina teckningar till ett förlag, så himla spännande.

Även om jag äter samma frukost prick varje dag – fiberhavregrynsgröt med pumpakärnor, mjölk, blåbär och kanel – så är det ju kul att visa mitt fina udda porslin (jag vet att vissa av mina läsare är lika galna i retro som jag är). Så här ser ni gårdagens frukost som jag åt i soffan framför en teveserie på en fin prydnadskudde, haha!

Till lunch igår svängde jag ihop en smarrig halloumisallad med avokadoröra. Mums!

Och till middag ännu ett säkert kort – blomkålspizzan som jag gav recept på förra veckan. Inte så fotogenisk men ljuvlig för smaklökarna.

Idag jobbade jag och skrev på romanen på förmiddagen, den artar sig sakta men säkert.  Jag har haft en blåmönstrad skjorttunika idag. Det är mörkt ca jämt just nu som ni alla vet så hädanefter tas alla outfitbilder i stående bild och dagtid, hihi. Jag har ju ett litet projekt med outfitbilderna, nämligen att visa mina färgglada kläder i min runda kropp, jag tror vi behöver fler sådana bilder. Dessutom blir det roligt att ha för att kunna jämföra alltefter resultaten kommer.

Frukosten.

Till lunch blev det potatis- och purjolökssoppa, jag tröttnar nästan aldrig på puttrandet från kastrullen och doften av purjolök som sprids i köket.

Vi var på middag hos Jens pappa och fick spagetti med köttfärssås, inte optimalt men det visste jag i förväg och åt därför soppan till lunch.

Följ mig gärna på instagram!

Just nu och fram till den 15 december går alla intäkter för mina teckningar till flyktinghjälp. Den perfekta julklappen!

Hur har ni haft det?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Senaste dagarnas mat och outfits

 1. Jessica skriver:

  Hej! Jag provade pizzan förra veckan. Supergott!
  Skulle vara kul om du skrev ett inlägg om att skriva en roman. Lite tips och sånt

 2. Jessica skriver:

  Hej! Jag provade pizzan förra veckan. Supergott!
  Skulle vara kul om du skrev ett inlägg om att skriva en roman. Lite tips och sånt.
  Lycka till med träningen i veckan!

 3. karin skriver:

  du är väldigt vacker

 4. Ann skriver:

  När ska du skriva två inlägg om dagen igen? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s