En himla händelserik vecka, detta (så kul!)

Vissa veckor händer mer än andra, så klart. Tjänstledigheten är en sällsam tillvaro men det gäller också verkligen att maxa förmågan till disciplin och försöka ta vara på varje stund. Ibland går det bra för mig, och ibland sämre. Jag är också lite av en prestationsprinsessa på vissa sätt så när det inte går bra (dvs när jag inte presterar) så går jag runt med en mycket olustig känsla i kropp och knopp. Samtidigt som jag tänker att det är nyttigt att vara tillåtande mot sig själv när det kommer till prestationer. Vissa dagar är bra, vissa veckor är bra, och andra inte lika topknotch liksom.

FLÄNG är en konstant parameter i min tillvaro och den försvårar ofta för mig på olika sätt. Dels blir maten svår att planera och klara och dels blir det svårt att klämma in stunder av romanskrivande, särskilt som romanskrivande är en ganska kontemplativ företeelse.

Samtidigt får jag ju så mycket energi och glädje av att vara aktiv och ha många järn i elden. I morgon skulle jag ha ätit lunch hos en fin vän men hon har blivit sjuk så då passar jag på att promenera på morgonen och sedan romanskriva hela förmiddagen! På eftermiddagen ska jag och Jens på en konstutställning som en annan vän har arrangerat och på kvällen ska vi på middag hos Jens pappa eftersom Jens syster och hennes ljuvliga lilla dotter är på besök från en stad långt borta. Lunchen kan jag alltså nu fixa själv men när det gäller middagen får jag vara måttlig med min portion. Lovar att fota och ge bildbevis här sedan, hehe.

Senare i veckan väntar möten, lite jobb på Forsbergs skola, en del annat jobb som måste betas av, tre träningspass och ev något gruppträningspass, promenad varje dag, ytterligare två fina vänner som kommer på besök och så ska min kompis bo här från och med idag och fram till fredag. I vissa perioder har jag varit dålig på att prioritera vänner, alltså att faktiskt klämma in tid till att umgås med människor som betyder mycket för mig. Nu har jag aktivt bestämt mig för att återigen bli bättre på att vårda mina vänskapsrelationer. Det är ju vänner som ger kraft, glädje, inspiration och input i tillvaron. Uppenbart men ibland lätt att prioritera bort.

Som ni hör är det mycket och jag har inte nämnt allt. Men jag ska njuta av det roliga och beta av det tråkiga – det får man ju njuta av när det väl är klart liksom! Berättar här hur det går med allt. Idag har varit en väldigt bra matdag.

Följ mig gärna på instagram!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En himla händelserik vecka, detta (så kul!)

  1. Anna skriver:

    Mailade dig ang gröttips! Hör gärna av dig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s