Mat- och träningsplaner inför veckan

Jag har tappat lite greppet den här veckan när jag har varit sjuk med feber och dessutom haft stukad fot. Men idag har jag och Jens tagit en redig långpromenad på flera timmar och med det betraktar det jag som att jag är på banan igen! I morgon bitti ska jag gå och handla för hela veckan. Jag planerar att inte ha något matschema men bara köpa hem bra ingredienser. Jag tänker att veckan innehåller halloumisallad, sallad med rödbetshummus, blomkålspizza och köttfärsbiffar med rotsaker i ugn och avokadoröra. Och vanlig frukost (gröt) och vanliga mellanmål.

Jag har två PT-pass bokade och ska promenera varje dag. Om det är för kallt så kommer jag gå till gymmet och promenera, det finns ett gym på promenadavstånd från vårt nya hem. Planerar också att hinna gå på åtminstone ett gruppträningspass. Jag kommer berätta här hur det går!

Hur går det för er andra som kämpar?

Annonser
Det här inlägget postades i Planering. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mat- och träningsplaner inför veckan

  1. Agneta skriver:

    Hoppas du mår bättre, maten verkar super! Ha en härlig vecka,kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s