Kreativa projekt på gång

Det är så härligt i nya lägenheten (ALLT är härligt så klart) att det finns liksom PLATS att skapa. Man kan lämna lite ritsaker framme utan att det påverkar hela tillvaron. Jag och Jens kan vara i varsitt rum om vi vill och, ja, det är helt underbart helt enkelt! Så nu tänkte jag berätta om vilka kreativa projekt jag har på gång just nu.

Äntligen komma igång med att fota på riktigt

Igår bytte jag till mig en kamera. Alltså gud vad jag älskar byten ibland. Jag tar det betydligt lugnare med det nu när vi inte bor mitt i smeten, och det är skönt, men ibland får man till riktiga toppbyten! Nu ska jag lära mig mer om hur kameran funkar och testa olika funktioner och Jens ska också lära sig fota med systemkameran. Så himla kul.

Inreda hemmet

För mig är inredning i allra högsta grad någonting kreativt. Jag får utlopp för mitt stora intresse för retro och färger och mönster. I den här lägenheten ska vi ha delvis annan stil än i förra. Ett inlägg om det kommer snarast!

Min nya roman

2013 fick jag möjligheten att ge ut min debutroman ”Thrillerliv” på det numera sorgligt insomnade förlaget X Publishing. Det är något av det största som har hänt i mitt liv och boken fick dessutom överlag superfina recensioner. Författandet har alltid varit det som ligger mig närmast om hjärtat. Jag har knåpat ihop en till roman däremellan men blev inte så nöjd med den till slut, så nu skriver jag på ett nytt projekt. Tyvärr har jag en förmåga att prioritera bort det i högen av göromål men jag ska ha skrivit klart och skickat in den till utvalda förlag innan min tjänstledighet är slut (den pågår till sista februari)!

Göra ett manus med teckningar

Jag har hundratals teckningar och ritar fler hela tiden. Att rita är det mest meditativa jag vet, och jag brukar lyssna på poddar samtidigt. Då är det liksom bara jag och podden och ritandet. Nu har jag tänkt sätta ihop ett manus med utvalda teckningar och skicka det till några få förlag. Det vore fint att få ge ut en bok med ”En miljon ledsna flickor”-teckningar.

Fler kreativa projekt

Förutom alla ovan nämnda så håller jag och Jens på med ett projekt där jag ritar teckningar och Jens skriver dikter. Det kommer ta lite tid innan projektet är klart men är en fin sak att hålla på med vid sidan av resten.

Vad har ni för kreativa projekt på gång?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Teckningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s