Några förändringar i min blogg:

Några förändringar kommer ske i bloggen framöver:

* Jag kommer nu alltid att blogga två inlägg om dagen. Jag märker själv att maten och träningen går bättre då, även om jag inte alltid bloggar om just mat och träning. Dessutom gillar jag själv bloggar som kommer med två inlägg om dagen.

* Jag kommer berätta vad jag äter och tränar nästan varje dag. Inte publicera sådana inlägg varje dag, ibland kanske jag samlar fyra dagar i samma inlägg eller så, det blir kanske inte så kul att läsa ett sådant inlägg varje dag. Men från och med i morgon börjar jag fota allt jag äter. Just nu har jag feber (sjukdomstider!) och tycker allmänt synd om mig själv och fryser om näsan men snart blir jag ju frisk igen!

* Det avsnitt av podcasten ”Jessica osv” (lyssna om du inte redan gjort det!)  som kommer nästa fredag, alltså nästa vecka, blir det sista på ett tag. Sedan blir det uppehåll i december. Ett avsnitt kommer efter nyår men därefter är podcastens framtid oviss. Återkommer när jag vet mer om det. Men blogga kommer jag fortsätta med som vanligt.

* Även fortsättningsvis kommer jag publicera min vikt varannan fredag här, men väger mig varje fredag. Detta för att jag tycker att vikten inte bör vara det största fokuset i min blogg.

* Jag kommer börja visa mer outfitbilder eftersom jag tror att det är viktigt att vi ser olika typer av kroppar på bild. Min kropp är rund och jag har ganska färgglada kläder (oftast) och tycker det vore kul att börja visa dem lite mer.

Inga superstora förändringar men jag ville ändå berätta! när vi ändå pratar blogg på metaplan: Saknar du något i bloggen? Vill du läsa mer om något, och i så fall vad?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Några förändringar i min blogg:

  1. Helena skriver:

    Hej! Vill bara säga att jag tycker din blogg är så bra!! Jag är också på en hälsoresa och blir väldigt inspirerad. Gillar också att du är så medveten och klok och tänker två steg extra på vad som är viktigt och hur saker uppfattas. En förebild! Kul också att du ska börja med mer outfitbilder, så viktigt och kul! Ser fram emot nya glada idéer. Lycka till! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s