Ett gäng nya teckningar av mig!

Under de senaste veckorna så har jag äntligen kommit igång med att rita teckningar igen på riktigt! Därmed har jag också börjat publicera en teckning prick varje dag igen på min facebooksida En miljon ledsna flickor. Här kommer ett smakprov av alla nya, fler kommer så klart publiceras på den nämnda sidan! Och med detta kommer jag också att köra en ny kampanj där alla intäkter går oavkortat till flyktinghjälp. Jag ser barn och mödrar och vatten och panik framför mig när jag blundar just nu och även om det gör minimalt liten skillnad så är det ju så att alla kan göra något. Detta gäller alla teckningar jag äger och har som är i A5 (de allra flesta är i iA5), även de på min gillasida. Vid intresse, mejla jessicajohansson85@gmail.com

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ett gäng nya teckningar av mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s