En förmiddag på akuten

Det är väl ändå typiskt mig att ha så bråttom i tillvaron! Igår skulle jag bära ner lite saker i källarförrådet och ramlade i trappan ganska illa. Först var det ingen fara men sedan började foten göra jätteont och jag kunde inte stödja på den. För att slippa sitta på akuten hela natten så åkte jag först i morse. Jag trodde att fotleden var bruten. Efter röntgen kunde läkaren konstatera att det bara är en rejäl stukning så jag fick åka hem igen. Ni ANAR inte vad glad jag blev! Jag såg framför mig sex veckor med gips och kryckor (och kryckor i dessa trappor, huga!) och ingen träning och så vidare. Nu räcker det ju om jag vilar några dagar så blir foten nog bra. Dock ska jag vara extra noga med att sköta maten kommande dagar eftersom jag kommer vara mer stilla än vanligt och helst vill jag ju ändå ha minus på vågen på fredag.

Men vad skönt det kändes och plötsligt uppskattar jag mina fötter mer än någonsin. När jag kom hem somnade jag som en stock efter lunch och vaknade nu. Nu blir det lite jobb och plock och rita och läsa.

Hoppas ni har haft en sjukhusfri söndag!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s