Myter om ätstörningar

Ett nytt avsnitt av min podcast Jessica osv kom igår! Det här är ett avsnitt ni verkligen inte får missa. Jag träffade Hanna Kihlander från föreningen Frisk & fri och pratade om ätstörningar. Dels pratade vi om våra personliga erfarenheter av ätstörningar (som sett väldigt olika ut) och dels berättade Hanna om de myter som finns kring ätstörningar. Men vi pratade också om medias ansvar och annat intressant. Det blev ett timslångt samtal som gav mig mycket. Hanna är så välformulerad och vettig att jag nästan trillade av pinnstolen i vårt matrum!

Hur hittar du podden? Det är lätt som en plätt! Sök på ”Jessica osv” i t.ex iTunes, acast eller Podcaster och börja prenumerera! Annars kan du lyssna direkt på avsnittet genom att klicka på den här länken.

Annonser
Det här inlägget postades i Podcast, skönhetsideal. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Myter om ätstörningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s