Veckans vägning: Minus på vågen – igen!


Traditionsenligt syns här morgonens kaffekopp som får illustrera veckans vägning, denna bild ”snodd” från min egen instagram.

Idag var det då dags för vägning igen, som alltid på fredagar.

Under oktober gick jag ju ner en hel del men förra veckan hade jag gått upp 0.5 kilo jämfört med veckan innan. Förra fredagen vägde jag alltså 96.4 kilo. Idag väger jag prick 95 kilo! Gissningsvis berodde förra veckans uppgång mest på vätska så om man jämför med för två veckor sedan så har jag gått ner 0.9 kilo i alla fall. Så himla bra.

I början av oktober vägde jag 99.6 kilo, och nu 95. Minus 4.6 kilo på en och en halv månad, det är ett resultat jag är så galet stolt över. Särskilt med tanke på att jag innan dess har stått stilla på typ 98-99 i hundra år. Nu satsar jag på ännu mer minus till nästa fredag. En dag i taget, en måltid i taget. Mitt konkreta mål fram till nästa fredag är att komma igång med promenaderna igen, en timme om dagen. Idag har jag på mig en tunika jag inte kommit i på jättelänge!

Annonser
Det här inlägget postades i Min hälsoresa, Vägning, Viktnedgång. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Veckans vägning: Minus på vågen – igen!

 1. Cornelia skriver:

  Stort Grattis till ett så fint resultat på vågen den senaste tiden. Superbra jobbat!

 2. Anna skriver:

  Härligt!!!

 3. Mirja skriver:

  Heja dig!

 4. Lillemor skriver:

  Beundransvärt! Du känns väldigt ärlig i din blogg. Ärlig och äkta. Go girl!

 5. Marina skriver:

  Grattis! Det är underbart när resultaten kommer! Din kamp mot sockret börjar äntligen ge resultat och får du till promenaderna så blir det ännu bättre! Glöm inte att du kan allt du vill! (nästan 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s