Jag, idag – taggad inför en ny vecka

Då var det måndag igen. Jag har putsat mina kängor och köpt en ny kajal och målat läpparna och valt smycken med omsorg. Idag ska jag vara lärare på Forsbergs för första gånger på evigheter. Jag ska ha ett kort projekt på tre halvdagar i redaktionell text med eleverna (och nej, innan någon tror det så är det inte jag som äter sockerbitarna som man ser i bakgrunden på bilden, haha!).

I övrigt bjuder veckan som sagt på två styrketräningspass och två gruppträningspass. Ny soffa kommer i morgon, jag ska också spela in podcast, fixa lite hemma, skriva på min roman, sätta ihop ett manus med teckningar, rita några utlovade teckningar till olika personer, laga nyttig mat, promenera en timme verkligen varje dag, blogga två gånger om dagen, samt att jag har en del jobb att beta av.

Det här blir en toppenvecka. Jag ska ha fullt fokus på bra mat och träning för på fredag vill jag ha minus på vågen igen!

Vad ska ni göra i veckan?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Jag, idag – taggad inför en ny vecka

 1. Gymma, löpträna och äta god mat. Höstmysa (älskar detta mörker och regn och de korta dagarna). Längta till jul ska jag också göra. Gå på möte i bibelgruppen i morgon. Och dricka baljor med te. Kram fr sö Dalsland.

 2. Madde skriver:

  På den här bilden syntes det verkligen att något hänt med dig 🙂 Fick stanna upp och titta två gånger 🙂
  Grattis !!!

  • Johanna skriver:

   Grattis till en kommande toppenvecka? Grattis till att det är måndag? Grattis till att Jessica ska vara lärare?
   Eller vad menar du?

  • Jessica Johansson skriver:

   Tack Madde! ❤
   Johanna, jag tror madde menar att det syns att jag har gått ner i vikt och att det är därför hon gratulerar mig. Så känner åtminstone jag framför spegeln just nu, hihi. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s