Senaste veckan på instagram (mycket från vårt nya hem)

Jag har haft en ganska hektisk vecka med hur mycket göromål som helst. Som jag skrev om tidigare så gick maten ganska dåligt i början av veckan och träningen har inte heller gått bra. Men i kommande vecka har jag två träningar inbokade med min PT och så har jag bokat två gruppträningspass (Sh’bam och dansaerobics!). Jag planerar att gå till gymmet och promenera på morgnarna om det regnar eftersom jag avskyr att gå i regn. Det är bra inför vintern om jag får in den rutinen eftersom jag har svårt att komma iväg och gå utomhus i snöslask osv. På morgnarna äter jag gröt framför datorn.

Det här blombordet är enligt mig helt gudomligt snyggt. Arturo är nog snarare nyfiken på växterna än själva designen på blombordet, hehe.

I fredags var min vän Renée här och piffade till hela hemmet och lämnade massa saker, bland annat ett lite större soffbord (i teak), en ball golvlampa, en liten byrå och två runda mässinglampor (som ännu inte har hittat sin plats). Vi åt halloumisallad med avokadoröra till lunch.

Så här ser vardagsrummet ut just nu. I mitten av december levereras den stora petrolblåa mattan från ellos, vilket kommer ge hemmet en lite mer harmonisk känsla. Soffan vi fick från ikea var trasig så på tisdag hämtar de den gamla och lämnar en ny. Jag har också skaffat ett litet skrivbord, en gammal skolbänk som är nätt och perfekt för mig att skapa vid.

Arturo älskar den nya stolen!

Det är så mysigt att piffa i ett hem där man har plats och allt känns nytt och spännande.

Jag bytte knoppar på den här byrån och tyckte resultatet blev riktigt fint.

Hoppas att ni får en fin söndag, jag har redan klarat av min promenad (i regnet) och ska nu äta potatis- och purjolökssoppa till lunch, sen iväg på lite göromål!

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, inspiration, Retro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s