Full rulle


Dagens lunch: Bananpannkaka med bär och turkisk yoghurt.

Jag tog en liten bloggpaus igår eftersom jag var ute och flängde och när jag väl var hemma hade jag massa jobb att beta av plus ont i ryggen (jag har nog böjt mig en del och lyft ”på fel sätt” senaste veckorna). Idag har också gått i ett. Jag har promenerat, ätit bananpannkaka, skrivit på min roman, jobbat med olika saker. Sedan har Jens pappa varit här och satt upp hyllor och lite annat. Under veckan ska jag få in tre träningspass. I morgon har jag en podcastintervju plus en del annat. Men det är allra mest roliga saker och det är ju tur, det!

Det har hänt en del sedan jag sist skrev om lägenheten. Men jag vill vänta med att visa mer övergripande bilder tills vi är ytterligare lite i ordning. I sovrummet är det mest akut att tapetsera om, jag blir galen av de randiga tapeterna. Tills vi har råd försöker jag göra det bästa av situationen och piffa lite och jag njuter HELA tiden av att faktiskt ha ett sovrum!

Matrummet är det som är mest i ordning, här kan man tända ljus och mysa med middag på kvällarna. Så småningom ska vi ha en tapet här.

I kväll ska jag blogga om något mer substantiellt men nu: laga lite mat!

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Retro. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Full rulle

  1. Lena skriver:

    Åh jag tyckte tapeten var jättefin! Passade så bra med växterna där med! Flytt brukar vara påfrestande på rygg. Bananpannkakan såg god ut!

  2. louise skriver:

    Vill starkt rekommendera dessa tal av Gary till dig Jessica!
    https://www.youtube.com/channel/UCLW0TEV3YEt-J56pYZm-TgA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s