Finheter

Det blir ju en del inredning här nu, av förklarliga skäl, eftersom vi precis har flyttat. Men jag försöker balansera det med lika mycket om hälsa och vikt. Tack för alla era hejarop i förra inlägget, apropå det! Idag har jag börjat skriva in massa av era recepttips i en fin skrivbok så att jag alltid ska kunna kolla där om jag inte vet vad jag ska äta.

Annars håller jag fortfarande på att fixa och dona så mycket jag hinner.

Innan flytten var vi lite oroliga för hur Artan (som vi kallar honom, som egentligen heter Arturo, som egentligen är en hona, lång historia osv!) skulle klara flytten. Jag har hört att katter kan bli skitstressade och traumatiserade av en flytt. Men det har gått hur bra som helst verkligen! Arturo verkar verkligen uppskatta alla fönster att spana ifrån och verkar till och med må bättre än i ettan, även om det bara har gått en dryg vecka.

Idag har vi också blivit med skänk! Jag hittade en som var exakt så lång att den passade i matrummet. Jag har ännu inte bestämt om den ska målas eller behålla sin egen färg. Så småningom ska vi tapetsera väggarna i matrummet med en fin perstorp-inspirerad tapet men tills vi har råd med det så är de vita. När vi väl har tapetserat om tänker jag att det kanske är fint att behålla skåpet i sin originalkulör (dvs ingen kulör). Sedan är ju det blåa köket precis bakom så att säga. Jag har alltid drömt om att ha en 1800-talsskänk men har aldrig haft plats förrän nu. Vi ska ju ha lite annan stil i nya lägenheten. Fortfarande retroinspirerad och med mycket retro, men inte så mycket saker/övermöblerat och inte så mycket småprylar överallt. Plötsligt har vi ju plats att stuva undan de saker vi inte vill ha framme för tillfället, liksom. Vilken lyx!

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, inspiration, Retro. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Finheter

  1. Annika skriver:

    Det märks att du mår bra nu! Verkligen fin skänk! Grattis till både den och viktraset!

    • Jessica Johansson skriver:

      Tack för din fina kommentar, Annika! Kommentarer som den stannar kvar i min mage och gör mig glad en hel dag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s