Fem tillfällen i vardagen då du hinner lyssna på podcasts!

Många av mina vänner säger att de inte hinner lyssna på poddar. Jag förstår ju att det blir annorlunda för den som har barn, men tänker ändå att vardagen är full av tillfällen då man faktiskt hinner lyssna på poddar. Nedan ger jag fem exempel!

På väg till eller från jobbet/skolan. Kör du bil kan du koppla in din telefon i bilen och lyssna där, i stället för skvalradio. Åker du med buss, tunnelbana eller liknande så går det också alldeles utmärkt. Vägen till jobbet kommer aldrig ha känts så behaglig som när du har något annat att fokusera på än dina medpassagerare. Även under träning eller promenader är det ju skönt att ha något annat att fokusera på, plötsligt har en halvtimme gått och du märkte knappt att du rörde på dig samtidigt.

När du diskar, städar eller tvättar. Eller sminkar dig för den delen. Jag gör alla mina vardagliga bestyr med podcasts i öronen. Det mesta blir lättare och roligare med ett intressant samtal i öronen.

Pysslar du ibland? Alltså målar om en möbel, ritar, målar tavlor eller gör något annat kreativt? Då så, där finns ännu ett tillfälle att lyssna på podcast!

I mataffären – finns det någon jobbigare vardagsmiljö än den? Ha att köpa-listan i högsta hugg och lyssna samtidigt på ett avsnitt av ”En varg söker sin pod” eller ”Lilla drevet” och kön till kassan kommer gå på ett kick.

Innan du ska sova kan det vara skönt att lyssna på en podcast en stund för att gå ner i varv.

Jag är, som ni märker, en förespråkare för mer podcasts i vardagen. En gång publicerade jag en lång och ljuvlig lista med massa poddar du inte kan leva utan. Och så har jag ju min egen, Jessica osv, som går att prenumerera på i t. ex iTunes, Acast eller liknande. Eller lyssna här. Jag har också på sistone upptäckt podden Dilan och Moa samt Ett eget rum, båda mycket lyssningsvärda.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fem tillfällen i vardagen då du hinner lyssna på podcasts!

  1. Madde skriver:

    Har precis börjat lyssna på podcasts och gör det då jag åker till och från jobbet. Allt blir så mycket bättre då tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s