Jag smygvägde mig och har stort minus på vågen!

Jag vägde mig ju inte i fredags eftersom jag hade influensan förra veckan + åt ganska kasst pga flytt och allt (ursäkter, jag vet, men så var det). Men jag har inte ätit massa crap och har inte ätit så mycket mellan måltiderna. Och så har jag promenerat och packat upp och rört mig mest hela dagarna. Så igår var jag ändå tvungen att väga mig för att få ett hum om hur mycket jag gått upp.

Men se, jag hade gått ner i stället! När vi kom hem från Tranås den 3 oktober så vägde jag 99.6 kilo till mina 162 cm och nu väger jag 97 kilo. Minus 2.6 alltså! Nu ska jag göra allt i min makt för att hålla i de här bra vanorna. Vi har induktionshäll i nya lägenheten och förstås massa mer plats så alla förutsättningar är typ 100 gånger bättre än i förra hemmet. Nästa vägning blir redan nu på fredag, så att jag håller i fredagsvägningen. I morgon bitti blir det ett hårt pass med min PT.

Hur går det för er andra som kämpar?

Annonser
Det här inlägget postades i Vägning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag smygvägde mig och har stort minus på vågen!

 1. Marina skriver:

  Wihooo, bra jobbat! Så kul att du äntligen får resultat av ditt slit!

 2. Katarina skriver:

  Visst blir det mycket kartonger när man flyttar?! Funkar utmärkt som vardagsträning, uppenbarligen. 😀

  Skämt åsido, superkul att det går bra för dig! Och ja, induktionshäll är det absolut bästa i hela världen (nästan iaf)!!

 3. Marianne skriver:

  Grattis, Jessica. Fortsätt framåt! Släpp gamla misstag och felsteg i det förflutna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s