Snapshots från nya retrolägenheten

Igår hann jag visst inte blogga alls. Mamma var här på besök och hjälpte oss med att organisera all förvaring lite. I gamla lägenheten hade vi en klädkammare och ett par köksskåp men inte mycket mer än så. Här har vi plötsligt betydligt mer förvaring och då är det ju smart att utnyttja den på bästa sätt. Sådant är jag inte jättebra på så mamma kom och hjälpte till. Nu har vi en plats för teckningar och konstnärsmaterial, en för räkningar och så vidare. Så himla skönt med lite ordning och reda!

Av tidigare nämnda anledning så har vi inte sorterat i kartongerna, vi hade ju allt huller om buller i gamla lägenheten. Så det blir liksom en överraskning att öppna varje kartong och se om möjligen ens kläder kommer dyka upp snart, eller kanske kryddorna!

Alla detaljer här är så underbara. Glasdörrarna från 40-talet mellan matrummet och vardagsrummet, glasfönstret högst upp på badrumsdörren, den lilla kroken som är platsbyggd som man kan hänga kökshandduken på, vädringsfönstrena – jag kan hålla på hur länge som helst!

Det går inte att beskriva känslan faktiskt. Bara njuta av den.

Till vår förvåning fanns inga takkontakter här så vi har ganska mörkt på kvällarna. Jag packar upp alldeles för mycket, men det är så kul så jag kan inte låta bli! Går samtidigt runt och planerar färger och tapeter, när vi har råd med det så småningom.

Idag blir det några timmars packande, sedan iväg på ett möte och i kväll ska vi fira min pappa och syster, som fyller år dagarna efter varandra! Igår var vi faktiskt och såg ”Tjuvheder” men den ska få ett eget inlägg. Och i morgon kör jag igång med träning igen, efter en dryg veckas uppehåll. Längtar faktiskt, för värken i kroppen brukar släppa då!

Men nu: Några timmar av att packa upp och lyssna på podcasts, innan dagens göromål kör igång. Igår var vi äntligen och handlade lite riktig mat så från och med i morgon tänkte jag börja berätta hur allt går och på fredag blir det ju vägning igen. Jag får vara beredd på att den här veckan, full av flytt och influensa, kanske har gett något litet plus men jag kämpar på så ser vi på fredag. Hur har ni det?

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s