Mat- och träningsplan för kommande vecka

Idag blir min sista ”sjukdag”. Jag mår mycket bättre och packar upp flyttkartonger som en toka. I morgon bitti kör jag åter igång med en timmes rask promenad om dagen, laga mat, berätta här hur det går, träna tre gånger i veckan och så vidare. Det känns skönt att vara tillbaka!

Vi har inte så mycket cash just nu så när det kommer till maten tänker jag att det blir en del linsgrytor, soppor och sådant kommande vecka tills det kommer in mer pengar. Och frukt eller morot till mellanmål. Jag kommer inte göra någon specifik matsedel men bestämmer liksom att det är den typen av mat jag äter kommande vecka och så tänkte jag googla fram recept på kanske 3-4 rätter som jag kan äta under kommande vecka.

När det gäller träningen så ska jag alltså morgonpromenera i rask takt (så att jag blir svettig) en timme om dagen. Det ska bli så kul att utforska våra nya kvarter. Jag tänkte typ gå åt olika håll varje dag så att jag liksom utforskar lite i taget. Utöver promenaderna så ska jag köra med PT nästa vecka och så tänkte jag gå på något gruppträningspass också, kanske streetdance.

En bra plan, tror jag. Just nu är det ofattbart hur mycket kartonger vi har kvar att packa upp men vi har ju hur mycket mer förvaringsutrymme som helst här jämfört med i ettan. Där hade vi en klädkammare och inte mycket mer. Dammsugaren stod t.ex alltid framme för den fick inte plats i städskrubben. I köksskåpen hade vi massa papper och sånt. Här har vi fyra garderober, städskrubb, massa förvaring i köket, klädkammare. Alltså, börjar ni fatta varför jag är i himmelriket!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mat- och träningsplan för kommande vecka

  1. Jasmine skriver:

    Vill påminna om den mexikanska soppan jag skrev om i inlägget där du efterfrågade recept. Den är billig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s