Nu har vi flyttat, här är en första bild!

Hörni, jag är i himmelriket!! Jag har inte varit så här glad på år och dagar och då är jag ändå glad för det mesta numera. Igår flyttade vi från ettan på 38 kvadrat i innerstan, till en trea på 68 kvadrat i närförort.

Jag kom hit igår morse vid 9.30 med katten. Sjuk som tusan med feber och grejer men lite alvedon hjälpte på traven. Katten fick vara i ett rum under hela processen, när flyttfirman kom med alla kartonger. Detta för att slippa all rädsla för allt det nya. Själv gick jag runt och petade på allt, öppnade skåp och luckor, tittade ut genom alla fönster och var bara i lycklig chock! Till slut kom Jens och pappa och flyttfirman och sedan dess har allt bara rullat på. Vi packar upp i långsam takt. Dels för att jag är sjuk och dels för att faktiskt hinna organisera allt och rensa en gång till. Vi får låna flyttkartongerna i fyra veckor så jag ser ingen anledning alls att stressa fram det här. Vi satsar på att packa upp kanske fem flyttkartonger om dagen eller så. Jag har också fixat wi-fi (vilket vi inte hade i förra lägenheten) och kan äntligen blogga.

Jag är fortfarande sjuk så vi har bara tagit några små korta promenader, men så fort jag mår bättre ska vi börja utforska mer. Vi hade ju vår ateljé här i närheten så vi har hängt en del i området, men det blir ju annat att bo här! Maten har inte gått så bra men nu har vi fixat stekpannor och kastruller som funkar på induktionshäll och jag ska strax plocka fram micron, sen gå och handla lite nyttiga råvaror så jag kan börja sköta maten igen.

Jag kommer berätta mer om känslan av att flytta från mindre till större, känslan av att flytta från innerstad till närförort, inredningsplaner och massa annat. Men vi tar en sak i taget. Nu, till exempel, är det nog dags att packa upp ännu en kartong. Men först beställa nya soffan!

Hur har ni det?

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Vardag. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nu har vi flyttat, här är en första bild!

  1. Marianne skriver:

    Värsta flunsan här! Det är väl såna tider nu. Var rädd om dig nu, vila! Så fint det ser ut i nya boet!

  2. Agneta skriver:

    Lycka till! Hoppas du blir bättre snart! 🙂

  3. Grattis, vad härligt! Ett tips, se till att få allt som du vill ha gjort gjort på en gång. De saker man skjuter upp till senare har man en tendens att aldrig ta tag i.
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s