Kropp och själ

Jag har stor behållning av att lyssna på poddradio-versionerna av P1:s ”Kropp & själ”. Alla avsnitt är inte för mig, de som handlar om barn till exempel. Men många avsnitt är otroligt intressanta och väl värda att lyssna på! Till exempel det om vätskemyten, där man pratar om myten att man ska dricka så mycket vatten varje dag. Egentligen får vi i oss en halvliter via maten och det räcker, enligt många experter, att dricka när man är törstig. Förslag på andra intressanta avsnitt: ”Hur super är supermaten”, ”35 och sönderstressad”, ”Alkohol nej tack”, ”Är du hälsosam lilla vän”, ”Nyttan av att skratta”, ”Träningshetsens baksida”, ”Snåljåpen”, ”Den effektiva människan”, ”Kritik mot fysisk aktivitet på recept”,  och massa massa andra.

Ladda ner avsnitten via iTunes, Podcaster, Acast eller liknande eller lyssna på dem direkt på Sveriges radios hemsida. Det finns ju avsnitt från flera år tillbaka att lyssna ikapp sig på.

Nu packar vi det sista. Vi ska idag till tippen och stadsmissionen och i morgon bitti bär det av till nya lägenheten. Ni får självklart följa med i hela inredningsprocessen men det kommer ta lite tid, det är ju till stor del en ekonomisk fråga att kunna inreda och måla och så. Och vi får se hur snabbt vi får igång vårt internet, förhoppningsvis redan i morgon. Annars har jag ju paddan också. Apropå det så har jag halva priset på mina teckningar oktober ut!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kropp och själ

  1. Go go go go och more power to you!
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

  2. Sofi skriver:

    Hej! Lägger du upp dina teckningar någon annanstans än på Facebook? Så svårt att veta vilka som finns kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s