Från 38 till 68 kvadratmeter

Jag har inte mycket tid att blogga just de här dagarna. Dels är jag sjuk med hög feber, värk i hela kroppen och så vidare (typ influensan) och dels ska vi flytta i övermorgon! Lägenheten är full av flyttkartonger och vi har en del kvar att packa plus städa lite. Flyttstädning kommer på torsdag men det känns ju schysst att det inte är hur stökigt som helst.

I morgon får vi nycklarna, åker till tippen och stadsmissionen, packar det sista. Alla lediga stunder jag får ska jag ligga på sofflocket och försöka bli lite friskare. Jag orkar varken med motion eller vettig matlagning när jag är så här dålig men mår lite bättre nu och försöker välja hyfsat vettiga val.

Men hörni – från 38 till 68 kvadratmeter! Från innerstaden till närförort, från allt i ett rum (typ) till att plötsligt ha ett separat sovrum och dessutom ett rum för konstnärligt skapande. Hujedamej vad mycket jag funderar på inredning, tapeter och så vidare. Ska inte bara ha vita väggar där men måste ju spara ihop så vi har råd att anlita målare/tapetserare så det kommer ta en del tid. Men jag och min vän Renée har bestämt alla färger och tapeter nu. Det blir tapet i matrum och sovrum, färg i vardagsrum och vitt i hallen. Och så är ju köket blått. Det är massa omställningar och pirrighet och nervositet just nu men det här kommer bli så himla bra när allt är klart.

Hur har ni det?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Från 38 till 68 kvadratmeter

  1. Magda skriver:

    Spännande med flytt å kul med större! Ingen influensa här men däremot en rejäl förkylning- känner mig helt mosig. Hoppas du snart känner dig bättre & att flytten flyter på bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s