En liten serie jag har ritat: ”Maximalisten”

Idag tänkte jag bjuda på en serie jag ritade för något år sedan. Klicka på respektive bild så blir den större, och läs de tre sidorna i ordning. Fler teckningar av mig finns på min gillasida En miljon ledsna flickor och ganska ofta på instagram.

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En liten serie jag har ritat: ”Maximalisten”

  1. Katarina skriver:

    🙂 Sammanfattningsvis: Du är en Människa! ❤

    • Jessica Johansson skriver:

      Haha nää de flesta är nog inte som mig. De flesta klarar ju av kallprat och liksom står ut med det, själv blir jag GALEN inombords av kallprat och vill bara rusa därifrån. Och mina känslor är ofta väldigt starka från den ena stunden till den andra, vilket jag också fått påpekat för mig. Jag är aldrig bara lite glad utan om jag är glad så är jag jättejätteglad och vice versa 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s