Klippt och slingad + trådade bryn och ekologisk ansiktsbehandling!

Den här veckan har jag verkligen lyxat till det! Efter månader av stress, oro och press så har jag nu äntligen börjat hitta fram till rutiner som gör att jag börjar känna ett lugn och en enorm glädje och pepp! Samtidigt är det ju mycket inför flytten (ska börja packa i kväll) och sådär. Men jag har hursomhelst slagit på stort: Klippt och slingat håret. Igår var jag också på en ganska kort ekologisk ansiktsbehandling och färgade + trådade mina ögonbryn. Jag tror fortfarande att lite färg sitter utanför brynen, som det kan bli de första dagarna, men är ändå jättenöjd.

Jag har klippt mig hos samma frisör i minst tio år och tycker hon är så himla duktig. Hon kör två olika blonda färgtoner så att det inte ser lika ”platt”/oäkta ut och så att utväxten inte blir lika markant. Jag är nämligen dålig på att gå till frisören ofta så det är ett måste för mig. Hon heter Maria och jobbar på Hår3000 på Vasagatan.

Ansiktsbehandlingen gjorde jag på samma ställe, men hos Marias velvet beauty (en annan Maria). Maria har verkligen koll på vad hyn behöver och inte. Min hy är både trött och stressad. Som jag tidigare skrivit om är jag väldigt dålig på att ta god hand om min hy så jag fick typ en superkur av massa krämer och grejer. När jag gick därifrån så kände jag mig liksom ren på djupet i ansiktet. Jag antar att folk som tar hand om sitt ansikte morgon och kväll känner så för jämnan men själv känner jag mig oftast torr och obekväm i ansiktet. Hoppas att det här blir ett wake up-call så att jag skärper mig även på den här fronten, hihi.

Jag har också insett varför jag kanske alltid får så torra händer och armar. Jag smörjer ju in dem med en gudomligt doftande hudkräm men som innehåller alkohol, vilket torkar ut hyn. Kanske får ge mig ut på jakt efter alkoholfria produkter, men de jag har får ta slut först. Kassan är inte direkt stor inför flytt och allt som kommer behöva skaffas till nya lägenheten.

Nåväl, jag gör inte ofta sådana här saker så när jag väl gör det försöker jag verkligen njuta av varenda sekund eftersom jag vet att det dröjer länge till nästa gång! Nu blir det dock jobb i några timmar.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Klippt och slingad + trådade bryn och ekologisk ansiktsbehandling!

  1. Agneta skriver:

    Jag röstar på dig som Sveriges Lucia!Jättefin!

  2. Marianne skriver:

    Vad fin du blev, Jessica!

  3. ewa skriver:

    Åh va fin du är!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s