Flyttkartongerna har anlänt!

Alltså flytt, hur pirrigt är det inte!

Jag har bott i samma lägenhet i nio och ett halvt år, sug på den. Sedan jag var 21 har jag bott i den här lägenheten. Och nu plötsligt kommer något nytt. I morse kom 50 flyttkartonger som vi får låna av flyttfirman. De ska fyllas med vårt bråte, alla våra papper och anteckningar, böcker, kuddar (alldeles för många kuddar) och åter böcker.

Idag har dagen bara FLUGIT förbi men i morgon ska vi börja packa och den 21 oktober går flyttlasset. Sjukt skönt att ha flyttfirma. Min virriga hjärna är just nu så helvirrig att jag inte förmår skriva något annat än ett sådant här litet ”statusrapport”-inlägg. Jag har spelat in ett extremt bra podcastavsnitt nu på kvällen, och även om det blev ett litet snedsteg med maten idag (jag tänkte berätta i morgon) så har det gått bättre än på evigheters evigheter och jag ska verkligen klara det den här gången.

För övrigt ville jag också tipsa om att Knausgård-dokumentären finns att se på svt play just nu. Den är så bra. När ni har sett den kan ni ju läsa karlns alla sex Min kamp-böcker. Det har jag gjort och jag ångrar inte en sekund av de timmarna. Själv ska jag lägga mig och läsa lite Sonja Åkesson-poesi för att ge mig en fin 60-talsstämning innan sömnen kommer. Vi hörs i morgon med lite mer innehållsrika inlägg.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s