En magisk boll för axlar och rygg

Först och främst vill jag be om ursäkt för en oförskämt usel bild men den här rackaren vill tydligen inte bli bra på bild. Det kommer bli betydligt mycket enklare att ta skarpa bilder när vi flyttar till en ljus trea med fönster åt tre håll i stället för detta lilla mörka (men också otroligt mysiga och underbara) kyffe. I morgon bitti kommer flyttkartongerna och idag är det bara två veckor kvar. Det känns vemodigt, jag är otroligt nostalgisk och blödig, men det känns framförallt HELT underbart. Det positiva överväger det negativa x 1000 typ.

Nåväl, idag ska jag tipsa om en för mig ganska ny bekantskap, nämligen den svårfotograferade lilla bollen på bilden ovan. Jag och min PT avslutade ett pass med den för kanske tre veckor sedan och jag blev hooked, så jag köpte en egen. Det är helt enkelt en massageboll! Man kan ställa sig på den med ena foten, i strumplästen, och rulla foten fram och tillbaka. Senorna jublar, det knakar och har sig och foten sträcks ut och mår bättre. Man kan också sätta bollen bakom ryggen och stå mot en vägg och röra sig hit och dit, på ömma punkter kan man stå stilla en stund med bollen där. Jag har även provat att ha den högre upp vid axlarna och det hjälper verkligen!

Som jag har förstått det bör man vara uppvärmd först så jag brukar värma upp lite lätt. Rulla axlarna, böja mig fram och upp, böja på benen och så vidare, tills jag känner mig lite uppvärmd. Häromdagen hade jag sjukt ont i axlarna och var så stel och då gjorde jag så och stod med bollen i kanske 20 minuter, tio minuter vid varje axel, och sedan var värken borta och blodcirkulationen igång!

Verkligen dagens tips. Och jag är absolut inte sponsrad, men ville bara tipsa ändå. Hörs lite senare igen, då blir det BÖCKER äntligen, alldeles för länge sedan sist.

PSST! Här och här finns alla podcastavsnitten samlade, för den som ännu inte har lyssnat och som inte vill ladda ner iTunes/Acast/Podcaster!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s