Jag idag och Pattis nya bok

Idag har jag och Jens ”gjort” Tranås, alltså varit på lite loppisar och gaggat runt. Turligt nog har jag inte hittat något men det var väl lika bra så nära inpå flytten. Jag har haft väldigt färgglada kläder idag som synes! det är en omställning att vara i en så liten stad och både jag och Jens trivs nog ändå bättre i storstaden, men vi har haft en rolig dag full av skratt. Det är lite svårt att hitta nyttig god mat här så maten har inte gått så bra men jag har inte ätit upp mina portioner utan försökt hålla mig till en någorlunda lagom mängd. för att få någon träning den här veckan så har jag bokat in två pass i helgen på sats (vi kommer ju hem i morgon), ett som heter sh’bam och ett bodybalance!

Däremot passade jag på att införskaffa Patti Smiths sprillans nya bok M train på svenska. Jag har älskat Patti Smith sedan tonåren och hon är lite av min gud här i livet. Förutom att hon gör helt underbar musik så kan jag också rekommendera hennes tidigare bok Just kids. Hon fotar, målar och ritar och skriver.Den här ser jag fram emot att läsa så mycket att jag blir lite nipprig! men när jag skulle läsa i eftermiddags så somnade jag här på hotellet som en riktig gammtant, antagligen för att jag vaknade sjukt tidigt i morse och inte kunde somna om.

Nu är det snart dags att gå iväg för att uppträda! Hörs i morgon igen när jag är tillbaka i stan.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag idag och Pattis nya bok

 1. Kör hårt och lycka till!
  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

 2. Carro skriver:

  Gillar BodyBalance! Ett av de bättre Sats-passen enligt mig. Trevlig helg!

  • Jessica Johansson skriver:

   Nu gick jag faktiskt inte på det i söndags för jag vaknade helt förkyld, men ska nog prova det i helgen i stället! Kul att du gillar det. 🙂 Ser fram emot det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s