En ny vecka full av möjligheter!


Gårdagens ljuvliga middag.

En ny vecka är här och höstsolen skiner så vackert. Jag skippade blodmånen i natt och lika bra var väl det för den syntes tydligen inte över Stockholm ändå. Med tre veckor kvar till flytt är jag liksom i ett mittemellan-tillstånd. Lite fladdrigare än vanligt, men också lite mer förväntansfull än vanligt (och då är jag nästan alltid förväntansfull inför något även i vanliga fall).

Den här veckan bjuder på mycket kul men också mycket utöver det vanliga som bjuder på lite mer utmaningar på matfronten. I kväll är det releasefest för Jens nya diktsamling ”Vägrandets gospel” och jag ska så klart vara där och filma och peppa. På onsdag åker jag och Jens till Tranås för att medverka i en poesifestival och läsa poesi. Vi kommer hem på fredag igen. Jag ska utmana mig själv att klara maten bra trots det, alltså välja bra alternativ på kaféer och så. Kommer berätta här om hur det går tänkte jag (tar ju med mig paddan)! Därefter tror jag det bara kommer vara flyttpackning som gäller typ. Men nästa vecka ska jag också skriva en del tänkte jag, skrivprojektet bubblar i mig och vill ut! På onsdag blir det träning med PT och jag bokar in ett gruppträningspass på lördag och ett på söndag, så vet jag att jag får tre träningstillfällen ändå. Och att utforska en ny stad (om än liten) är ju ett perfekt tillfälle att promenera.

Idag är jag lite sjuk men ändå glad och peppad och alvedon håller mig ovan soffhörnet. Jag har börjat hitta ett lugn trots allt som händer och har ro till att laga mat och så, det känns jättebra!

Hur mår ni?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En ny vecka full av möjligheter!

  1. Ann skriver:

    Jag flyttade för två år sedan från Hammarbyhöjden en etta till en trea. Jag ge ett råd, börja packa nu det du ska ha med. Släng resten eller byt ( i ditt fall som har bytes förbud skänk) det är ej värt att lägga ner mer tid på det. Jag packade det jag ville ha med i förrådeted stod jag en hel dag o. Ille sortera men insåg att det går ej. Ny flytt ta endast med det du verkligen vill ha. Jag hade tomt på väggar, möbler i ungefär ett år, för att jag tog ej med skräp och jag köpte ej något om jag inte verkligen ville ha det. När jag flyttade hade jag flyttstädning, de som jag valde att ej rensa byta bort låg kvar i förrådet. Jag frågade flyttstädning om de kunde ta med det och för 500kr gjorde de det. Annars hade jag lagt ner 20 timmar på städa förrådet också. Det ska va tomt o städat.

  2. Vad härligt du summerar saker och gör en analys. Mår bra men till skillnad från dig är jag inte en hejade på matlagning:).
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s