Avsnitt 2 av min podcast: Reklamen och skönhetsidealen!

Det är redan dags för avsnitt två av min podcast Jessica osv, en podcast om framförallt skönhetsideal, feminism och hälsa. I det andra avsnittet träffar jag den fantastiska Christina Knight, som är creative director (kreativ chef) på en reklambyrå. Vi pratar om skönhetsidealen, hur reklamen skapar normer och hur man som kreatör kan förhålla sig till detta. Det blev ett inspirerande samtal tycker jag, hoppas att ni håller med!

Christina Knight har varit verksam i reklambranschen i 30 år och även skrivit boken Mad women – herstory of advertising, där Christina Knight lyfter fram och intervjuar olika framgångsrika kvinnor inom reklambranschen, som annars är fasligt mansdominerad. Köp boken här och ladda ner avsnittet i iTunes, Podcaster eller Acast. Det går även att lyssna här.

Sprid gärna ordet om podcasten ifall du gillar den!

Annonser
Det här inlägget postades i Podcast, skönhetsideal. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Avsnitt 2 av min podcast: Reklamen och skönhetsidealen!

  1. Katarina skriver:

    Såg precis denna och tänkte på dig och tidigare inlägg om bl a blickar från folk. Här är en underbar liten film och hur vi kvinnor tittar på kvinnor och att vi alla gör det. Och att det är ok. Se den! ❤
    http://www.garancedore.fr/en/theminis/the-gaze/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s