Senaste veckan på instagram

Jag är ju fortfarande ganska ny på instagram, har bara instagrammat sedan i april-maj någon gång och första månaderna hade jag knas med internet i telefonen så det är egentligen först på sistone som jag har blivit betydligt mer aktiv. Mitt instagram-konto är en salig blandning av vardag (mat, träning osv), läsning, retro inredning och teckningar typ.

Det här är min tredje tjänstlediga vecka. Som jag tidigare berättat var det första två veckorna helt kaotiska med jobbuppdrag och göromål från tidig morgon till sen kväll och jag var redan innan dess ganska slutkörd. Förra helgen fick jag en del varningstecken från mitt kropp och psyke, så jag har den här veckan varit tvungen att släppa nästan ALLT och bara fokusera på att ta det lugnt. Jag vill ogärna gå in helt i väggen, vägen tillbaka kan ju vara lång. Så den här veckan har jag kollat på serie (Orphan black), ritat lite, bläddrat i böcker, sovit, gråtit, skrattat, tränat, ätit lite halvdant (men fick ju ändå mius på vågen), hängt med Jens och så vidare. Men inte så mycket mer. Men nu kör vi, senaste veckan på min instagram (har inte med alla bilder men nästan)!

Jens helt nya bok har kommit! Han skriver poesi under pseudonymen Gatuduvan och i veckan kom ett helt gäng böcker från förlaget. Väldigt stilig tycker jag, med omslagsmålning av Ronnie Haag. Ett exemplar kostar bara 100 pix plus porto och dikterna är verkligen otroligt starka och bra, köp gärna ett ex. Här är hans blogg med tavlor, fotografier och dikter.

Idag är sista dagen på min kampanj där intäkterna från alla teckningar jag säljer går till flyktinghjälp. Passa gärna på att slå till, välj fritt bland alla mina hundratals teckningar.

 

Virrpannan har lyckats tappa bort ännu ett paraply (alltså, jag) så jag fick köpa ett nytt. Det förra var i ett helt underbart mönster så jag sörjer en aning men det nya är inte fy skam, det heller. Det kommer från TGR. Mina paraplyer brukar bokstavligen talat ALLTID gå sönder men deras håller än så länge.

Jag var så klart tvungen att tipsa om min podcast även på instagram. Har ni lyssnat än? Pirrigt!

En dag var jag på Sandys och fick syn på den här underbara retro-stolen. Dregel, dregel!

Vi har ju typ inte haft några växter innan eftersom vår katt är HOPPLÖS med att attackera alla växter och blommor och bita sönder dem. Men nu har jag ett sådant där stiligt blombord och har fixat lite växter. Eftersom katten inte får plats på bordet blir det svårare att nå. I nya lägenheten sedan så tänker jag ställa det här bordet lite avigt, utan stolar emellan. För jag vet inte hur många gånger den här veckan jag har kommit på Artan med den här aaaalldeles oskyldiga blicken precis vid växterna.

Igår kväll var jag och Jens på middag hos en alldeles underbar vän i Farsta. Efter några timmar av god mat, kaffe och babbel så rörde vi oss hemåt och fick syn på den här söta statyn som någon gett en mössa.

Min utsikt när jag skulle sova. Flytten börjar bli så påtaglig nu. Från innerstan till närförort, från etta till trea. Det är så himla spännande och bara en månad kvar!

Ack, alla dessa svåra val när det vankas morgonkaffe…!

I morse var jag och handlade på centralen (det är så himlarns nära och ibland skönare tycker jag) och fick syn på de här fina nya skrivböckerna på Pocketshop. Jag vill verkligen ha en med Astrid Lindgren!

Här är en av mina många teckningar.

Följ mig gärna på instagram!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Senaste veckan på instagram

  1. Agneta skriver:

    Gillade podden! Jag kommer definitivt följa den. Kram från London. =)

  2. Riktigt ambitiöst inlägg och tummen upp till flyktinghjälpen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s