Nu händer det grejer!

Igår startade jag en kampanj på min facebooksida En miljon ledsna flickor, där jag uppmanade folk att köpa mina originalteckningar den här veckan. Allt jag säljer t.om på söndag skänker jag vidare till utvalda hjälporganisationer som arbetar med att hjälpa till i den fruktansvärda flyktingkatastrofen. Till min stora glädje har inlägget fått hela 14 delningar, vilket är mycket för mig.

Aldrig har så många visat intresse för mina teckningar som idag och igår. Även på andra håll i samhället märks nu ett enormt engagemang och en våg av empati. Låt oss bara hoppas att den här empatiska vågen inte mattas av om några månader, utan att den håller i sig. Flyktingkatastrofen är tyvärr inte nära slutet så även om åtta  månader eller ett år kommer det behövas skor och sovsäckar och kläder och pengar för att hjälpa de människor som flyr för sina liv.

INGEN KAN GÖRA ALLT MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT! Nu ska jag sova med en vag känsla av hopp i magen.

Annonser
Det här inlägget postades i samhällskritik, Teckningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s