Idag börjar min tjänstledighet liksom på RIKTIGT!

Jag jobbade min sista dag på halvtidsjobbet på bibblan förra måndagen. Sedan dess har jag i princip KONSTANT haft fullt upp från tidig morgon till sen kväll. Det har varit massa roliga saker, men fullt upp är ändå fullt upp. Det har varit skrivarworkshop, planeringsmöten, andra möten, lärare på Forsbergs i tre dagar för ett jätteroligt projekt, mängder av saker att hela tiden checka av på en aldrig sinande att göra-lista och betydligt mycket mer.

Nu går tillvaron in i ett lite lugnare tempo. Jag tänker verkligen maximera de här sex månaderna och det kommer vara en del att göra ändå. Men jag kommer ha utrymme att fokusera på det som jag skrivit tidigare: Först och främst att äta bra och röra på mig (promenader + styrketräning + gruppträningspass) så att jag äntligen kan få lite resultat (men gud vad jag känner mig starkare än i våras och har mindre kroppsont!). Men också att skriva en till roman, rita massor, skriva massa poesi och läsa för inspirationens skull. Jag kommer att göra ett schema för varje dag, så att jag alltid har utrymme för både matlagning och motion och skapande. Sedan kommer jag som sagt ha en del jobbuppdrag också men det blir på ett helt annat sätt.

Det kommer en flytt mitt i allt, det ska man inte förringa. Men den får jag ägna mig åt (packa, flyttsälja saker, packa upp, inreda) på tidpunkter då jag inte har bokat in mitt eget jobb, dvs. skapandet och det andra.

Idag är första dagen. Planen är att äta min gröt när jag har skrivit klart det här inlägget. Sedan ta en timmes promenad. Därefter ska jag sätta mig och prova att skriva lite. Det var så längesedan jag skrev skönlitterärt nu så jag får ha tålamod. I kväll uppträder jag, Jens, Gunnar Harding och andra på Stockholm international beat poetry festival på café string. Det är gratis om någon poesiintresserad vill titta förbi.

Apropå Vårt viktiga mål så är det många som inte berättar hur det går så det kanske är bäst att vi håller oss till det i kommentarsfältet i bloggen, fortsätt gärna berätta hur det går för er!

Följ mig på instagram och mina teckningar här.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Idag börjar min tjänstledighet liksom på RIKTIGT!

 1. Ida skriver:

  Hej! Jag vill gärna också vara en del av vårt viktiga mål!
  Jag har varit överviktig hela mitt liv och under många långa år tampats med bulimi. Nu är jag kräkfri sedan ett år och tio månader, och är till slut redo att satsa på att hälsosamt gå ner i vikt!
  För två veckor sedan la jag av med godiset. Tidigare åt jag mängder av choklad varje dag, mycket för att dämpa ångest. Efter en vecka utan choklad hade jag gått ner 0,9 kilo. Är nu inne på första veckan med ett program där jag väger min mat och har en viss mängd ”tillåtna” kolhydrats- och proteinkällor, mjölkprodukter, fett och frukt. Grönsaker är helt fritt. Det känns bra, som ett pussel litegrann. Vägning på måndag, har jag just nu. När samlar ni ihop er ni andra?

  Du är så inspirerande att läsa, och alla de andra är också jättehärligt att följa. Nu gör vi det här.

  • Jessica Johansson skriver:

   Hej! vad kul att du vill vara med, som jag skrev tror jag vi i alla fall ett tag framöver kör att man berättar hur det går i bloggens kommentarsfält 🙂 men jag har vägning på fredagar och även flera andra. vad underbart att du tycker att detta känns inspirerande!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s