Flytt-bloppis i bloggform, del 3. Retro m.m.

Vi flyttrensar ju för fullt och jag tänkte prova en ny grej, som dock ju blir lite exkluderande mot folk som inte bor i Stockholm. Hoppas det är okej ändå. Jag lägger helt enkelt ut massa grejer här i några inlägg, som en flyttbloppis! Jag tar billigare priser än jag har på blocket och i facebook-grupper. Jag är också öppen för att byta mot saker ur mitt önskealbum. Kanske något att prova för den som aldrig har bytt förut?! Dessvärre är jag sämst på att skicka saker och har inte riktigt tid/möjlighet till det just nu, förutom i vissa fall och då har jag skrivit det. Annars tänker jag mig att man möts upp i Stockholms innerstad någonstans. Men vi testar. Jag vet ju att jag har många läsare som gillar retro inredning. Här är del tre. När något är sålt plockar jag helt sonika bort det ur inlägget, så om bilden ligger kvar så finns saken kvar.

 
Prydnadskudde som en vän sydde till mig men nu ska vi försöka ha lite färre prydnadskuddar i nya hemmet (även om jag ÄLSKAR dem), 60 kronor (eftersom den som sagt är handsydd).
Halsband med radio i plexiglas, kort kedja. 25 kronor, kan skickas mot portokostnad (det borde räcka med ett frimärke).
Underbar retro kaffekanna, 80 kronor.
Fin konstbok om Miró från förlaget Taschen. Bilder och text blandat. 30 kronor.
Annan jättefin prydnadskudde, 50×50 cm. Också handsydd till mig av en annan vän, 120 kronor.
Grytunderlägg, 40 kronor. Kan skickas mot portokostnad.
Kaffepress i mycket fint skick, 50 kronor.
Tusen och en natt del I & II i olästa pocket. 20 kronor styck. Kan skickas mot portokostnad.
Så himla fin fågelburk, lite sliten inuti men jättefin som prydnad om inte annat, eller att ha kvitton i eller så. 50 kronor.
Skicka ett mejl till jessicajohansson85@gmail.com vid intresse 🙂
Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Retro. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Flytt-bloppis i bloggform, del 3. Retro m.m.

 1. Anna skriver:

  Hej! Vill gärna ha brickan och lampfoten! Mejla mej på augustinawall@hotmail.com / Anna

 2. Sofia skriver:

  Hej
  En nyfiken fråga varför har du det där rosa värmeljuset med på en del av bilderna’?

 3. Beatrix skriver:

  Hej!

  Jag köper gärna Miro-boken : ).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s